نزدیک شدن "قایق داعش" به ستارگان جشنوارۀ کن فرانسه !+ فیلم

يکشنبه 26 ارديبهشت 1395
18:11
العالم - یک قایق کوچک، با پرچم سیاه و سرنشین هایی با لباس نظامی، که به ساحل شهر "کن" فرانسه نزدیک شده بود، مسافران هتلی ساحلی را که شماری از بازیگران مشهور هالیوود در آن حضور داشتند، برای لحظاتی، در ترس و وحشت فرو برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، در پی این حادثه سطح تدابیر امنیتی در شهر "کن"، که میزبان جشنوارۀ سینمایی کن است، به شدت افزایش یافت. با وجود این، طولی نکشید که روشن شد سرنشینان قایق که در نگاه اول تروریست به نظر می رسیدند، در واقع، تعدادی نیروی تبلیغاتی بودند که "به شکل غیر هوشمندانه ای" تلاش داشتند برای یک شرکت فرانسوی تازه تأسیس در حوزۀ اینترنت تبلیغ کنند. 

 

پلیس فرانسه نیز در این باره اعلام کرده است که شش مرد سوار بر "قایق داعشی رنگ"، تروریست نیستند و تنها در حال تبلیغ برای یک پایگاه اینترنتی بوده اند.
گروه تروریستی داعش، اواخر سال 2015 میلادی، حملات خونینی را در پاریس انجام داد که دست کم 130 کشته بر جا گذاشت. در پی این حادثه تدابیر امنیتی در فرانسه به شکل چشمگیری تشدید شده است.

220-9

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم