به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، موز یکی از پُرمصرف ترین میوه ها در جهان است، زیرا فوایدی دارد که از مرحله نارسی تا مرحله رسیدن متفاوت است و با تغییر رنگ پوست این فایده ها تغییر می کند.
سایت پزشکی "فور لیوینگ استرانگ" امروز (یکشنبه) در گزارشی اعلام کرد که موز یکی از میوه های سرشار از پتاسیم، مگنیزیم و ویتامین های ای، بی و سی است.
- خلاصه ای از فواید موز در مراحل مختلف رشد:
موز سبز: دارای مقدار بسیار اندکی قند طبیعی است که باعث کاهش وزن می شود؛ همچنین دارای مواد آنتی اکسیدان است و سرشار از باکتری مفید پروبیوتیک می باشد؛ باکتری پروبیوتیک برای دستگاه گوارش و رودها مفید است؛ مصرف موز سبز باعث جذب بهتر مواد غذائی در بدن می شود.
موز زرد: دارای مقدار زیادی قند طبیعی است به همین دلیل خوردنش برای بیماران دیابتی مناسب نیست ولی برای دیگران غذائی سبک و مغذی می باشد.
موز قهوه ای خالدار: قهوه ای شدن رنگ موز بیانگر رسیدن میوه است و موز در این مرحله دارای مقدار فراوانی ماده تی ان فی است ماده ای که مانع رشد سلول های سرطانی می شود و ضد سرطان است.
موزِ پوست سیاه که کاملاً رسیده است نیز برای جلوگیری از رشد و افزایش سلول های سرطانی بسیار مؤثر است.
214-201-9