ابراهیم‌جعفری:

"با تروریست‌های 100کشور دوئل ‌می‌کنیم"

دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
11:36
وزیر خارجه عراق گفت که این کشور، با تروریست های 100 کشور جهان، در جنگ است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر اطلاع رسانی وزارت امور خارجۀ عراق، به نقل از "ابراهیم جعفری" تاکید کرد که عراق با تکیه بر تلاش های نیروهای میهن پرست، که جز حفظ وحدت و تجربه دموکراسی در این کشور، دغدغه ای ندارند، بر بحران کنونی پیروز خواهد شد.

به نوشتۀ خبرگزاری "واع" جعفری خاطر نشان کرد: نیروهای مسلح عراقی اعم از نیروهای ارتش، دلاورمردان بسیج مردمی و عشایر و پیشمرگه، در جنگ با تروریست های داعش به پیروزی های بزرگی دست یافته اند.

وزیر خارجه عراق سپس از سازمان ملل خواست بر میزان کمک ها و پشتیبانی های خود از این کشور در مبارزه با تروریسم بیفزایند تا این کشور بتواند بر بحران اقتصادی خود نیز فائق آید.

ابراهیم جعفری همچنین از سازمان های بین المللی خواست واقعیتِ آن چه در عراق می گذرد را به اطلاع جهان برسانند و دلاوردمردی های نیروهای مسلح و بسیج مردمی و عشایر و پیشمرگه را به جهانیان بشناسانند، زیرا این نیروها، با تروریست هایی مواجه هستند که از 100 کشور جهان آمده اند.

وزیر خارجه عراق سپس خطاب به سازمان ملل گفت: اجازه ندهید کسی چهرۀ مبارزۀ فرزندان عراق علیه تروریسم را خدشه دار کند.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم