چه کسی محل حضور فرماندۀ حزب الله را رصد کرد؟

دوشنبه 27 ارديبهشت 1395
21:21
چه کسی محل حضور فرماندۀ حزب الله را رصد کرد؟ العالم - یک روزنامه لبنانی با ارائه تحلیلی ضمن رد نظریه اتفاقی بودن شهادت شهید بدرالدین درباره چگونگی رصد دقیق مکان او مطالبی نوشت .

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، روزنامۀ "الدیار" لبنان با ارائۀ تحلیلی یادآور شد: هر چند برخی ادعا می کنند که هدف قرار گرفتن شهید بدر الدین اتفاقی بوده است، اما یقیناً اینگونه نیست. پس باید پرسید که چه کسی مکان حضور او را با چنان دقتی رصد کرده که فرماندۀ شهید، با همان نخستین گلولۀ توپ به شهادت رسیده است؟
این روزنامه  در مورد طرف هایی که در کشف و گزارش محل حضور شهید بدر الدین نقش داشته اند، نوشت: گفته می شود که اگر دستگاه اطلاعاتی اسرائیل مکان حضور بدر الدین را رصد کرده بود، لحظه ای در ترور او با شلیک موشک تعلل نمی کرد، مانند همان کاری که با شهید سمیر قنطار انجام داد. مطمئنا اسرائیلی ها هیچ محدودیتی برای این کار نداشتند، حتی اگر توافق آن ها با روس ها ایجاب می کرد که جنگنده هایشان از حد معینی به دمشق و مناطق پیرامون آن، از جمله غوطۀ شرقی، نزدیک تر نشوند.
از سوی دیگر، محافل نظامی و امنیتی در دمشق از همکاری نزدیک دستگاه های اطلاعاتی اردن و ترکیه و در درجۀ بعد عربستان سعودی برای اجرای عملیات ترور سخن می گویند. هر چند احتمال مشارکت اساسی اسرائیل در چنین عملیاتی به شکل جدی مطرح است، اما به نظر می رسد این بار اسرائیل نقش مستقیمی در این ترور نداشته است. با وجود این، باید اسرائیل را برندۀ اصلی ترور شهید بدر الدین دانست.
ترور شهید بدر الدین نشان داد که فعالیت دستگاه های اطلاعاتی عربی و منطقه ای در سوریه تنها به کسب اطلاعات مواضع، نوع تسلیحات و تعداد رزمندگان حامیان نظام سوریه محدود نیست بلکه به مرحلۀ رصد "فرماندهان برجسته" و طرح ریزی دقیق ترور آنان رسیده است.
آیا می توان گفت که ترور شهید بدر الدین "حزب الله" را در برابر معمایی پیچیده تر از معمای ترور شهید عماد مغنیه قرار داده است که در دمشق و در منطقه ای که بسیار امن تصور می شد، به شهادت رسید؟
مصطفی بدرالدین فرمانده شاخه نظامی حزب‌الله بامداد جمعه، 24 اردیبهشت، در ریف دمشق در منطقه‌ای نزدیک فرودگاه بین‌المللی دمشق بر اثر انفجاری به شهادت رسید.

-211-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا