تروریست های آسیایی داعش با گذرنامه خود چه کردند؟+فیلم

سه شنبه 28 ارديبهشت 1395
22:21
العالم - ویدئوی تازه ای که "داعش" منتشر کرده است، تعدادی از تروریست های آسیایی عضو این گروه را نشان می دهد که در حال سوزاندن گذرنامه های خود در سوریه هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، عناصر داعش در آغاز این ویدئو می گویند: «اگر حاکمان مزدور و مرتد کشورهای جنوب شرق آسیا نبودند، این کشورها به اشغال آمریکا و غرب در نمی آمد».
تروریست ها با حمله به حاکمان این کشورها می گویند: «آنها با دین می جنگند و مسلمان ها را مجبور کرده اند که به جای احکام دین از قانون های بشری پیروی کنند. آنها مردم را گرفتار استبداد کرده اند و ثروت های کشورها را پس از غارت، به اربابشان آمریکا تقدیم می کنند».
عناصر "داعش"، در بخش دیگری، حملات خود را متوجه علمای مسلمان می کنند که حکم "کفر" حاکمان را صادر نمی کنند.
یکی از عناصر اندونزیایی "داعش" نیز می گوید: «خداوند ما را با هجرت از بلاد کفر به سرزمین عزت، از نعمت بزرگی بهره مند کرده است و برای رساندن پیام برائتمان از طاغوت گذرنامه های خود را می سوزانیم.
220-9

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم