بهانه آمریکا برای استقرار نظامی در خاک لیبی

پنج‌شنبه 30 ارديبهشت 1395
12:46
بهانه آمریکا برای استقرار نظامی در خاک لیبی العالم - مسئولان لیبی خبر استقرار نظامیان آمریکائی در خاک این کشور را به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش تأیید کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، " ژنرال دیوید رودریگز " فرمانده ستاد فرماندهی نیروهای آمریکائی در آفریقا اعلام کرد که تعداد نیروهای داعش در لیبی 4 هزار تا 6 هزار تروریست برآورد می شود.

رئیس گروه تروریستی داعش در لیبی یک عراقی است که با ابوبکر البغدادی سرکرده این گروه تروریستی و تکفیری ارتباط دارد. 

دیگر مقام های  آمریکا نیز از استقرار نظامیان خود در خاک لیبی خبرداده و افزودند : نیروهای ویژه ارتش آمریکا هم در خاک و هم در حریم هوائی لیبی عملیات اجراء می کنند.

به گفته مقامهای آمریکائی ؛ آن دسته از نیروهای ویژه عملیات هوائی ؛ از جزیره پانتِلِریا در جنوب ایتالیا تا 2 هزار کیلومتری این جزیره که شامل سواحل لیبی می شود، به عملیات رصد و کنترل هوائی می پردازند.

مقام های آمریکائی نوع عملیات نیروهای ویژه ای را که در شهر مصراته مستقر شده اند، اعلام نکردند.

مسئولان لیبیائی و شاهدان عینی نیز اعلام کردند که بخشی از نیرهای ویژه ارتش آمریکا در پایگاهی در شهر مصراته در شمال غرب لیبی مستقر شده اند و 12 نیروی ویژه نیز در خارج پایگاه و نزدیک شهر حضور دارند. 

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چند روز پیش از استقرار نیروهای ویژه ارتش این کشور در لیبی خبر داد و اعلام کرد که این نیروها برای مبارزه با داعش که یک دهم خاک لیبی را تصرف کرده اند ، به این کشور اعزام شده اند. 

214-9

0% ...

آخرین اخبار

تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


توافق ایران و روسیه برای تقویت همکاری‌های مالی و تجاری


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس