دستگیری عاملان انفجارهای تروریستی اخیر بغداد

پنج‌شنبه 30 ارديبهشت 1395
18:09
دستگیری عاملان انفجارهای تروریستی اخیر بغداد ستاد اطلاعات جنگ ارتش عراق از بازداشت عاملان انفجارهای تروریستی خونین بغداد پایتخت این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه سومریه نیوز روز پنجشنبه به نقل از ستاد اطلاعات جنگ ارتش عراق گزارش داد: اعضای گروهک های تروریستی که در انفجارهای زنجیره ای اخیر مناطق مختلف پایتخت دست داشتند ، شناسایی و دستگیر شدند .
ستاد اطلاعات جنگ در بیانیه ای اعلام کرد : اعضای گروهک های تروریستی به جرم خود اعتراف کرده اند . 

حملات تروریستی و انتحاری از چندی پیش در بغداد افزایش یافته است که خونین ترین این حملات ده ها نفر را در بازاری شلوغ در شهر صدر به خاک و خون کشید.  

بر اساس این گزارش، این تروریستها به دست داشتن در حملات تروریستی در مناطق "الحسینیه"، "علوه الرشید"، "نهروان" و حمله به زائران در منطقه "الدوره" و بازار "عریبه" و کارخانه گاز "التاجی" و بازار "4000" در منطقه "الشعب" میدان 55 درشهر صدر اعتراف کرده اند.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق علت افزایش حملات تروریستی را سوء استفاده داعش از اختلافات گروه های سیاسی و عدم اتحاد آنها در مبارزه با تروریسم عنوان کرده است.

 214

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


سردار جوانی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت