به گزارش پایگاه خبری العالم، با توجه به تحقیقات و مطالعات متعدد در خصوص آثار منفی امواج الکترومغناطیسی ناشی از استفاده از اینترنت وای فای، دیگر تردیدی وجود ندارد که سلامت بسیاری از کاربران اینترنتی و نزدیکان آنها در معرض تهدید جدی قرار دارد و به این ترتیب از نظر کارشناسان هفت واقعیت شوک آور در زمینه خطرات استفاده از وای فای به شرح ذیل است:
استفاده از ارتباطات بیسیم(گوشی های هوشمند، کامپیوتر..) باعث اختلالات خواب و کم خوابی می شود و براساس تحقیقات کارشناسان در سال 2007 کم خوابی موجب افسردگی و فشارخون می شود.
اختلال در رشد کودکان نیز از دیگر آثار منفی استفاده مداوم از وای فای است. بنابراین وقتی کودکان بهطور مداوم در معرض اشعههای وای فای قرار میگیرند در سیستم رشد آنها اختلالاتی ایجاد میشود. در حقیقت این اشعهها سنتز پروتئینها را تحت تاثیر قرار میدهد و بدین ترتیب در فرآیند رشد مشکلاتی بهوجود میآورد. در نتیجه ممکن است کودکان و نوجوان در سنین رشد پیشرفت قابل توجهی نداشته باشند و نسبت به سایر همسن و سالانشان کوتاهتر بمانند.
از دیگر آثار منفی اشعه های وای فای اختلال در رشد گیاهان است. نتایج تحقیقات کارشناسان در دانمارک بیانگر آن است که گیاهانی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی قرار دارند، دچار اختلالات رشد می شوند.
تحقیقات پژوهشگران نشان میدهد افرادی که در معرض اشعههای وای فای قرار دارند نسبت به سایرین تمرکز کمتری داشته و مغزشان عملکرد پایینتری دارد. دلیلش این است که وای فای، فعالیتهای مغز را تحت تاثیر قرار میدهد.
امواج وای فای در طولانی مدت بر قدرت باروری مردان تاثیر میگذارد. نتایج بررسیهای انجام شده در انسان و حیوانات آزمایشگاهی نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض اشعههای وای فای تاثیرات منفی بر قدرت باروری کاربران به جای میگذارد و افرادی که در معرض این امواج قرار دارند ممکن است صاحب فرزندانی با سندروم داون شوند.
بر اساس این گزارش استفاده بیش از حد از وای فای، قلب را دچار اختلال می کند و میانگین ضربان قلب را تا حد بیمارانی که از فشارخون رنج می برند، افزایش می دهد.
یکی دیگر از پیامدهای منفی اشعه های وای فای سرطانزا بودن آن است که براساس نتایج آزمایش هایی که روی حیوانات صورت گرفته است، اشعه های الکترومغناطیسی موجب سرطان هایی چون مغز و تیروئید میشود.
با توجه به این که این روزها همه ما با شبکههای اینترنتی مختلف محاصره شده ایم و از محیطهای کاری گرفته تا سایر فضاهای عمومی و حتی خانه و اتاق شخصیمان، از این خطرها در امان نیستیم، لذا دوری از اشعههایی که درباره خطراتشان حرف و حدیثهایی وجود دارد، دشوار به نظر میرسد. بنابراین یکی از سادهترین روشهای کاهش خطرات این است که لپتاپ، موبایل و تبلتها را در نزدیکی بدنمان نگه نداریم و بعد از این که کارمان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیریم. اگر از این دستگاهها استفاده نمیکنیم لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطرافمان روشن باشند. به سرعت آنها را خاموش کنیم تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتیمان را به خطر نیندازیم.
213-9