آیا ‌قاتل تبعۀ عراقی در آمریکا زندانی می‌شود؟

سه شنبه 4 خرداد 1395
12:31
آیا ‌قاتل تبعۀ عراقی در آمریکا زندانی می‌شود؟ یک جوان تگزاسی، به سبب قتل مردی عراقی که تازه به آمریکا رسیده بود، مجرم شناخته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هیئت منصفۀ شهر دالاس، "نکرویون نلون" 18 ساله را به سبب قتل "احمد الجمیلی" 36 ساله، مجرم شناخت و بررسیِ حکمی که باید در حق وی صادر شود را آغاز کرد؛ حکمی که انتظار می رود، بر اساس قانون، 99 سال زندان باشد.

به گفتۀ شاهدان، الجمیلی که تنها سه هفته از ورودش به آمریکا می گذشت، در پارکینگ خانه، در حال عکس گرفتن از خانواده اش بود که نلون، با تفنگ "ای-کی-47" به وی تیراندازی کرد و پس از شلیک 14 گلوله، سرانجام او را از ناحیه سینه هدف قرار داد. الجمیلی در بیمارستانی محلی، جان باخت.

پلیس دالاس ادعا کرد که مجرم نمی دانست الجمیلی عراقی است، و دلیل این اقدام او فقط انتقام جویی به خاطر ماجرایی بود که نزدیک آپارتمان دوستش اتفاق افتاده بود.

205

0% ...

آخرین اخبار

واکنش شماری از نمایندگان دومای روسیه به طرح ائتلاف مشتاقان برای اعزام نیرو به اوکراین


تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری


قالیباف به لفاظی‌های بسنت پاسخ داد


تاکید اتحادیه اروپا بر بررسی اعمال تحریم علیه بن گویر


روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران در سازمان ملل : دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم