داعش، خائنان را سگ خور می کند!

سه شنبه 4 خرداد 1395
20:35
داعش، خائنان را سگ خور می کند! العالم - گروه تروریستی "داعش" که به تنوع شیوه های آدم کشی مانند سوزاندن و قطع سر معروف است این بار شیوه ای جدیدی ابداع کرده که خوراندن اشخاص به سگ های گرسنه و وحشی است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "دیلی میل" نوشت: داعش تصمیم گرفته ازسگ های گرسنه برای اعدام جدا شدگان و خائنان به خود استفاده کند.
این روزنامه خاطرنشان کرد، داعش اشخاصی که قصد جدایی از این گروه یا فرار دارند را به عنوان غذا در اختیار سگ های گرسنه قرار می دهد. 
دیلی میل به نقل از منابع کُرد در شمال عراق یادآوری کرد، داعش اشخاص فراری از نبرد یا آنهایی که قصد جدایی دارند را دست بسته طعمه سگانی می کند که مدتی است برای چنین کاری گرسنه نگه داشته شده اند. 
این منابع که به نام آنان اشاره نشده است، گفتند، هدف داعش از این شیوه ددمنشانه اعمال نظم و تعهد در میان عناصر خود و ترساندن آنان، از اندیشیدن به فرار یا جدایی از این گروه تروریستی است.  
داعش پس از آن چنین مجازات های شدید و ترسناکی اعمال می کند که گزارش های موجود حاکی است سیطره خود را بر بسیاری از مناطقی که اشغال کرده، از دست داده است.
همچنین درآمد این گروه تروریستی در 9 ماه گذشته به خاطر کاهش تولید نفت سرقتی و از دست دادن منابع نفتی در بسیاری مناطق، 30 درصد کاهش یافته که تهدیدی برای ادامه خلافت ادعایی آن است.   

206-211-9

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد