العبادی: پایان کار داعش در فلوجه نزدیک است

چهارشنبه 5 خرداد 1395
11:51
العبادی: پایان کار داعش در فلوجه نزدیک است حید ر العبادی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق از نابودی قرب الوقوع داعش و آزاد سازی شهر فلوجه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، فرمانده کل نیروهای مسلح عراق گفت: کار داعش در فلوجه تمام است، دولت عراق نیز تدابیری اندیشیده تا به شهروندان در درگیریها آسیبی نرسد.

وی که در جلسه سه شنبه دولت سخن می گفت، خاطرنشان کرد، کار گروه تروریستی داعش در فلوجه تمام است و نیروهای قهرمان ما به زودی بر این گروه در این شهر پیروز خواهند شد.

 فرمانده کل نیروهای مسلح عراق افزود: دولت نگران اهالی فلوجه است و تدابیر و مقدمات لازم را برای حمایت از آنان اندیشیده تا گزندی به آنان نرسد.

العبادی سپیده دم روز دوشنبه (سوم خرداد) فرمان آغاز عملیات آزادسازی شهر فلوجه از توابع استان الانبار از سیطره گروه تروریستی داعش را صادر و تاکید کرد که این شهر به زودی به ساکنانش بازگردانده خواهد شد، و پرچم عراق بر فراز آن به اهتزاز درمی آید.

217 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله