آمارهایی از پارتی بازی و رشوه در عربستان

جمعه 7 خرداد 1395
21:47
آمارهایی از پارتی بازی و رشوه در عربستان گسترش فساد در ادارات دولتی عربستان ضمن ایجاد نگرانی شدید میان مردم این کشور، خواستۀ جدی آنان برای مجازات فاسدان را به دنبال داشته است.

پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، به نقل از پایگاه اینترنتی "الحره"، گزارش داد پژوهشی که به تازگی توسط "هیات ملی مبارزه با فساد" عربستان درباره گسترش "رشوه خواری" و "پارتی بازی" در این کشور انجام شده است، از نارضایتی شدید مردم این کشور حکایت دارد.
بر اساس این پژوهش نزدیک به 63 درصد از کارمندان پارتی بازی را در راس قله فساد در ادارات دولتی می دانند. پس از آن نیز کم کاری و رشوه خواری با حدود 20 درصد در فهرست فساد سعودی قرار دارد. 
شرکت کنندگان در پژوهش معتقدند که علت گسترش فساد، عدم اخلاق مداری و دین گرایی و نبود شفافیت است. 

یکی از کاربران سعودی شبکه های اجتماعی در این باره نوشته است: «فساد یکی از چالش های جامعه سعودی است و پارتی بازی بسیار گسترش یافته است».
کاربر دیگری نیز گفته است: «پارتی بازی از مهمترین شکل های فساد است».
یک شهروند دیگر نیز نوشته است: «ظاهرا آدم باید حقش را با زور از دیگری بگیرد».
در یک نظر دیگر نیز آمده است: «این پدیده در جامعه ما مانند ویروس منتشر شده است».
کاربر دیگری هم با تمسخر نوشته است: «بیچاره پارتی بازی، از یک طرف پارتی بازی می کنیم، از طرف دیگر آن را سرزنش می کنیم». 
29 درصد شرکت کنندگان در این پژوهش گفته اند، لایه های میانی ادارات فاسد شده اند و 23 درصد هم معتقدند تقلب و عدم شفافیت در لایه های عالی ادارات عربستان بسیار رواج یافته است. 
فساد در عربستان سعودی تا جایی گسترش یافته است که "محمد بن سلمان"، جانشین ولیعهد عربستان، ماه گذشته در یک مصاحبه اختصاصی با شبکه "العربیه" به وجود فساد در کشورش اعتراف کرده است.
او، البته مدعی شد که «فساد در تمام جوامع و دولت ها با نسبت های متفاوت وجود دارد اما آنچه برای ما مهم است آن است که در راس کشورهای جهان در زمینه مباره با فساد باشیم»!

206-220
 

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی