هویت تأمین کنندۀ نیروی داعش فاش شد

شنبه 8 خرداد 1395
13:21
هویت تأمین کنندۀ نیروی داعش فاش شد فاش شدن برخی از مدارک محرمانه داعش نشان می دهد که این گروه تروریستی یک تبعه سوری - سعودی را موظف به جذب هزاران تروریست خارجی و انتقال آنها به سوریه کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فرد که تابعیت عربستانی دریافت کرده است "طراد محمد الجربا " نام دارد.

به گفته یکی از افراد نزدیکش ؛ طراد در یکی از زندان های عربستان به مدت 4 سال شتسشوی مغزی شد، و پس از خروج از زندان به داعش در سوریه پیوست. 
روزنامه الوطن چاپ سوریه نیز نوشت: طراد پیش از اینکه در عربستان زندانی شود ، تابعیت عربستانی گرفته بود و روابط خویشاوندی با حارث الضاری دبیر کل سابق گروه موسوم به علمای مسلمانان عراق داشت .
الضاری سال 2015 در اردن به علت بیماری درگذشت .
روزنامه انگلیسی تلگراف نیز درباره وی تأکید کرد: طراد 36 ساله از نام مستعار " ابومحمد الشمالی " استفاده می کند و در 2 سال گذشته بیش از 6 هزار تبعه خارجی را برای جنگیدن وارد سوریه کرده است که این رقم معادل یک سوم کسانی است که بین سال های 2013 و 2015 به داعش در سوریه پیوستند.
تلگراف افزود: بین سال های 2013 و 2015 حدود 18 هزار تبعه خارجی برای جنگیدن وارد سوریه شدند و برای ورود به این کشور برگه هایی که زیر آن نام طراد الجربا نوشته شده بود ، به واسطه های انتقال آنها به سوریه ارائه می کردند.
این روزنامه انگلیسی اعلام کرد : برگه هایی که زیر آن نام اصلی یا مستعار طراد الجربا نوشته شده بود، در یکی از روزنامه های متعلق به مخالفان سوری مقیم کشورهای خارجی منتشر شده است.

214

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است