صهیونیست ها مطرح کردند:

نگرانِ حزب الله؛ آسوده خاطر از ارتش های عربی

شنبه 8 خرداد 1395
21:48
نگرانِ حزب الله؛ آسوده خاطر از ارتش های عربی العالم- یک روزنامه صهیونیستی نوشت درحالی که حزب الله لبنان تهدیدی جدی و خطرناک برای اسرائیل به شمار می آید، تل آویو هیچ نگرانی از ارتش های عربی و گروههای القاعده و النصره ندارد.

به گزارش پایگاه خبری شبكه العالم، روزنامه" معاریو" در گزارشی كه روزنامه "وطن" آنرا منتشر كرد، مرزها را عامل مشترك اصلی درهمه چالش های پیش روی تل آویو دانست.
این روزنامه افزود: حزب الله درزمان حاضر ، بزرگ ترین تهدید نظامی برای اسرائیل است، این سازمان شیعه لبنانی دارای انبارهای بزرگ با بیش از صد هزار موشك و راكت است كه برد اكثر آن ها به بیش از 250 كیلومتر می رسد و برخی از این موشك ها به كلاهك هایی مجهز هستند كه می تواند صدها كیلوگرم مواد منفجره را در خود نگاه دارد.
دراین گزارش آمده است كه این مساله، تهدیدی برای مواضع حساس در اسرائیل مانند ایستگاه های تولید نیرو، نیروگاه هسته ای دیمونا، فرودگاه بن گوریون، تاسیسات هسته ای و پایگاه های ارتش و فرودگاه های نظامی محسوب می شود.
به نوشته این روزنامه، حزب الله در واقع به یك ارتش تبدیل شده است یعنی قدرت ان در مقایسه با سال 2006 سه برابر شده است و دارای بیش از 40 هزار نیرو است.
این روزنامه مدعی شد که حزب الله در جنگ سوریه هزار و پانصد نیروی خود را از دست داده و پنج هزارنفر از نیروهایش مجروح شده اند.
دراین گزارش همچنین آمده است كه حزب الله به تجربه نظامی در درگیری ها و مانور دست یافته و همه پیش بینی ها و شواهد حاكی از احتمال وقوع جنگ جدید میان آن با اسرائیل درصورت طولانی تر شدن جنگ در سوریه خبر می دهند.
به گزارش معاریو، در بلندی های جولان با وجود حضور تروریست های وابسته به القاعده و جبهه النصره، آن ها خطری برای  اسرائیل محسوب نمی شوند، زیرا آن ها به لزوم همزیستی به عنوان همسایگان اسرائیل باور دارند و از واكنش سخت اسرائیل درصورت تحرك ضد بلندی های جولان در هراس هستند.
در شرق نیز در مرزهای اردن، اسرائیل بخش اول دیوار( 30 مایل) را ساخته و روابط دوجانبه خوب و بهتر از هر زمان دیگر است، اما با این حال برخی از مسئولان اسرائیلی از سرنوشت اردن نگران هستند به ویژه اینكه ملك عبدالله شاه اردن در كنترل مرزهای این كشور ناتوان به نظر می رسد.
درجنوب نیز در امتداد مرزهای اسرائیل در سینا با مصر، واقعیت جدیدی حاكم نیست، علی رغم اینكه روابط امنیتی میان دو طرف در شرایط فعلی بهتر از گذشته است و روابط با مصر مبتنی بر حفظ منافع از طریق تقویت تلاش ها در جهت مبارزه با تروریست ها است، افزون براینكه دو طرف درزمینه تضعیف شاخه نظامی حماس هم با یكدیگر اتفاق نظر دارند.
به نوشته معاریو، علی رغم اینكه ارتش اسرائیل دائما از پیروزی در نبرد سخن می گوید؛ اما این مساله درنهایت بسیار مشكوك است، زیرا درصورت وقوع جنگ، دولت نتانیاهو قادر به مقابله نخواهد بود، با وجود اینكه لیبرمن اكنون وزیر جنگ اسرائیل شده و علنا دعوت به جنگ كرده است.
معاریو در ادامه گزارش خود آورده است كه حقیقت آشكاری كه اوضاع استراتژیك اسرائیل را تشكیل می دهد، این است كه ارتش های عربی به ویژه در سایه پیمان های صلح با مصر و اردن هیچ تهدیدی برای اسرائیل به حساب نمی آیند و ارتش های قوی تر دیگری مانند سوریه و عراق و لیبی در جنگ های مصرانه تری شركت می كنند.
دراین گزارش از ایران به عنوان تنها قدرت منطقه خاورمیانه یاد شده است كه می تواند تهدیدی برای اسرائیل باشد زیرا این كشور با داشتن قدرت بالای نظامی و صنایع و سلاح های پیشرفته و موشك های دوربرد قادر است هر نقطه از اسرائیل را هدف قرار دهد.
این روزنامه افزود: ایران با امضای توافق هسته ای با آمریكا و كشورهای غربی با منع جمع آوری سلاح های هسته ای موافقت كرده است وافزون برآن درزمان حاضر مشغول بهبود بخشیدن به وضعیت اقتصاد است و در جنگ های سوریه و یمن مشاركت فعال دارد.

215-9 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله لبنان به مقام‌های این کشور درباره تسلیم شدن در برابر دیکته‌های آمریکا هشدار داد


هشدار حزب الله به مقامات لبنان


نیم میلیون فلسطینی در آستانه گرسنگی


تأکید پزشکیان بر فصل تازه همکاری راهبردی تهران و مسکو


سرلشکر رضایی: ثبات منطقه در گرو همکاری‌های چندجانبه است


سعودی کنفرانس ابتکار سرمایه گذاری آینده را به تعویق می اندازد


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: نقاط مهم عربستان را طی ۶ عملیات هدف قرار دادیم


رئیس دوره ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد


سرلشکر عبداللهی: تحت هر شرایطی از ایران دفاع می‌کنیم


توانمندی‌های دریایی ایران: مین‌های دریایی


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز