رونالدو قبل از پنالتی به زیدان چه گفت؟

يکشنبه 9 خرداد 1395
20:52
رونالدو قبل از پنالتی به زیدان چه گفت؟ العالم - ستارۀ تیم اسپانیایی رئال مادرید راز برتری تیمش را که در گفت وگوی او با مربی اش در لحظات قبل از ضربات پنالتی نهفته است، برملا کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کریستیانو رونالدو، گفت: "من از این که برای سومین بار قهرمان جام ملت های اروپا شده ام، خیلی خوشحالم. این اتفاق برای من لحظۀ بسیار خاصی بود".
وی دربارۀ گفت وگوی خود با زین الدین زیدان مربی تیم رئال مادرید گفت: "به مربی گفتم که من می خواهم ضربۀ پنجم پنالتی را بزنم چون خیلی خوب می دانستم که ضربه ام گل خواهد شد".
رونالدو ضمن تمجید از نقش زیدان در هدایت تیم رئال مادرید گفت: "زیدان توانست کار بی نظیری را در مورد تیم رئال انجام دهد. او واقعا لایق این پیروزی بود و من از موفقیت او خیلی خوشحالم".

تیم رئال مادرید اسپانیا، شب گذشته، با برتری در برابر هموطن و همشری اش، اتلتیکو مادرید، برای یازدهمین با قهرمان جام باشگاه های اروپا شد.
202 - 201
 

0% ...

آخرین اخبار

پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است