فعال عربستانی به 8 سال زندان محکوم شد

دوشنبه 10 خرداد 1395
11:15
فعال عربستانی به 8 سال زندان محکوم شد دادگاه عربستان سعودی عبدالعزیز الشبیلی فعال حقوق بشر را به هشت سال زندان محکوم کرد.

 

عبدالعزیز الشبیلی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، الشبیلی عضو موسس جمعیت حقوق مدنی و سیاسی است، جمعیتی که همه اعضای موسس آن در زندان های عربستان به سر می برند.

«تماس با سازمان های خارجی و ارائه اطلاعات به سازمان عفو بین الملل (أمنستی) برای بهره برداری از آن ها در دو گزارش» از جمله اتهامات مطرح شده علیه الشبیلی است.

سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که این حکم براساس قانون سرکوبگرانه "مبارزه با تروریسم" در عربستان صادر شده است.

جیمز لینچ نایب، رئیس سازمان عفو بین الملل در امور خاورمیانه و شمال آفریقا، گفت: عربستان «بعد از تعطیل کردن جمعیت حقوق مدنی و سیاسی، محاکمه اعضای موسس آن را یکی پس از دیگری آغاز کرد و با این کار سعی دارد صدای انتقادها از پرونده حقوق بشر در این کشور را خاموش کند».

لینچ افزود: «عربستان ثابت کرده است که قصد دارد واقعیت را درباره وخامت اوضاع انسانی در این کشور پنهان کند. مقامات عربستان باید از زندانی کردن الشبیلی صرف نظر و او را آزاد کنند». 

وی از هم پیمانان عربستان خواست مقامات این کشور را تحت فشار قرار دهند تا سیاست مشت آهنین خود علیه جامعه مدنی را کنار بگذارد.

204 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد