چرا پروازهای فرودگاه کلن ـ بن متوقف شد؟

دوشنبه 10 خرداد 1395
21:44
چرا پروازهای فرودگاه کلن ـ بن متوقف شد؟ به دنبال وقوع حادثه امنیتی کلیه پروازهای فرودگاه کلن ـ بن متوقف و با اختلال مواجه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه‌های آلمان روز دوشنبه، 10 خرداد ماه (۳۰ مه) گزارش دادند که اداره کل پلیس آلمان همه پروازه‌ها از فرودگاه کلن ـ بن را متوقف کرده است. اما به نوشته نشریه آلمانی فوکوس، هواپیماهایی که مقصدشان این فرودگاه است اجازه نشستن دارند.

رسانه‌های مختلف آلمانی گزارش دادند که مأموران پلیس پیگیرانه در جستجوی فردی بودند که ظاهرا موفق شده بود کنترل‌های امنیتی این فرودگاه را دور بزند.

در پی آن مأموران پلیس به ناگزیر، کل محوطه امن در فرودگاه را تخلیه کردند تا یکایک افراد را دوباره کنترل کنند.

تمامی هواپیماهایی نیز که روی باند آماده‌ پروازه بودند متوقف شدند و مسافران به ترمینال‌های فرودگاه بازگردانده شدند.

اما در نهایت پلیس فدرال آلمان اعلام کرد که فردی که کنترل‌های امنیتی فرودگاه کلن ـ بن را دور زده و سپس گریخته بود، دستگیر شده وهم اکنون پروازهای این فرودگاه به حالت عادی بازگشته است. 

فرودگاه کلن ـ بن

211

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا