روسیه خواستار خروج ترکیه از عراق شد

سه شنبه 11 خرداد 1395
16:42
روسیه خواستار خروج ترکیه از عراق شد العالم - "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه و "ابراهیم جعفری" همتای عراقی اش از ترکیه خواستند تا نیروهایش را از عراق خارج کند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، لاوروف در مطلبی که رسانه های روسی آن را منتشر کردند ، گفت: حضور نیروهای ترکیه در عراق به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی تاکید کرد: به طور کلی تصور می کنم عملکرد ترکیه نیازمند توجه بیشتری از سوی شرکای غربی ما است.
در همین راستا "ابراهیم جعفری" وزیر خارجه عراق اوایل دیماه سال گذشته اعلام کرده بود که اگر ترکیه نیروهای حاضر خود در نزدیکی شهر موصل را از عراق خارج نکند، با نیروهای مقاومت روبرو خواهد شد.
جعفری آنکارا را متهم کرد که با استقرار نیروهایش در مناطقی از عراق در واقع می خواهد درخواست به عمل آمده از ترکیه مبنی بر بیرون بردن نیروهایش از عراق را دور بزند.
وی از دولت آنکارا خواست تا با تدبیر و عاقلانه با این قضیه برخورد کند.
در این ارتباط اتحادیه عرب نیز از ترکیه خواست تا به دنبال شکایت تقدیم شده از سوی بغداد به شورای امنیت سازمان ملل علیه تجاوز ترکیه به عراق، آنکارا نیروهایش را از شمال این کشور بی هیچ قید و شرطی خارج کند.
خبر دیگر از عراق این که، ارتش ترکیه از کشته شدن یکی از نظامیان خود و همچنین زخمی شدن یکی دیگر از نیروهایش در حمله داعش در شمال عراق خبر داد.
وزارت خارجه ترکیه ظرف هفته جاری اعلام کرد که آنکارا برخی از نظامیانش را از استان نینوا خارج خواهد کرد، در حالی که ترکیه به شیوه انتقال نیروهایش از عراق و یا محل انتقال آنها اشاره ای نکرده است.

209-201-9

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند