آیا جنگ جهانی سوم نزدیک است؟

سه شنبه 11 خرداد 1395
17:15
آیا جنگ جهانی سوم نزدیک است؟ العالم - "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه خطر شعله ور شدن آتش جنگ جهانی سوم را بعید دانست.

به گزارش روز سه شنبه شبکه خبری "العالم"، "سرگئی لاوروف" این مطلب را در گفت وگو با روزنامه روسی "کومسومولکایا پراودا" بیان کرد.

وی گفت: کشورهای جهان همچنان مصیبت های جنگ جهانی دوم را به خوبی به یاد دارند و اجازه شعله ور شدن آتش جنگ جهانی جدیدی را نمی دهند.  

لاوروف آمادگی روسیه برای ادامه پاسخگویی به فعالیت های خطرناک غرب مانند توسعه ناتو را مورد تاکید قرار داد.  

وزیر امور خارجه روسیه افزود: کشورهای غربی سیاستی برنامه ریزی شده برای بازدارندگی توانایی روسیه و جلوگیری از تکامل اورآسیا دارند و پس از پایان دوره "ایوان مخوف" کسی نمی خواهد روسیه ای قوی و دارای اعتماد به نفس وجود داشته باشد.

ایوان مخوف روز ۲۵ اوت ۱۵۳۰ در مسکو متولد شد و یکی از تزاران امپراتوری روسیه بود؛ این لقب را به خاطر جنایات بی‌بدیل ایوان در کشور روسیه به وی داده اند. ایوان چهارم از اواسط سلطنتش به دلیل خیانت بسیاری از بویارها «نجبای روسیه» دچار بدبینی شد و دست به قتل و کشتار زد. وی ۱۲هزار نفر از بویارها را از بین برد و زمین‌های آنها را تصاحب کرد. ایوان مخوف پس از کشتار هزاران بویار دستور داد تا اهالی شهر نووگورد در شمال مسکو را که شورش کرده بودند، در رودخانه غرق کنند؛ جنون مرگبار ایوان تا جایی پیش رفت که پسر بزرگش را نیز به ضرب چوبدستی کشت. سرانجام ایوان مخوف در سن ۵۵ سالگی در روز ۱۸ مارس ۱۵۸۴ میلادی در مسکو بر اثر سکته قلبی درگذشت و در پی مرگش روسیه برای چندین دهه دچار آشوب و هرج و مرج گردید.

206-201-9

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد