حملات داعش به پاریس بازگشت

چهارشنبه 12 خرداد 1395
08:45
حملات داعش به پاریس بازگشت پلیس فرانسه، 10 روز قبل از شروع جام ملتهای اروپا، با شبیه سازی عملیات حمله به استادیوم "دو فرانس" در پاریس و چند منطقه دیگر، خود را برای حملات احتمالی در روزهای برگزاری جام، آماده می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، به نقل از سایت "راشا تودی"، هدف پلیس از برگزاری این رزمایش، آماده شدن برای مقابله با هر گونه حملۀ تروریستی در زمان برگزاری مسابقات جام ملت های اروپاست.
این رزمایش در مشهورترین استادیوم فرانسه در شمال پاریس با حضور 250 نفر – که نقش مردم عادی را بازی می کردند – و حدود 200 نفر از افراد پلیس و نیروهای آتش نشانی و امداد برگزار شد .
گابریل پلوس، سخنگوی تیم آتش نشانی شرکت کننده در این رزمایش، گفت: «هدف از برگزاری این رزمایش، رسیدن به هماهنگی کامل بین دستگاه های مختلف برای مقابله با حمله احتمالی است».

قرار است 7 مسابقه در استادیوم 80 هزار نفری "دو فرانس" برگزار شود، که مسابقۀ افتتاحیه بین فرانسه و رومانی و مسابقات نهایی از جملۀ آن هاست.
 

208-220 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار تهران به شورای امنیت؛ بازی با آتش در تأسیسات هسته‌ای ممنوع


تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا


۱۵ کشور درکنفرانس آژانس بر ممنوعیت هرگونه حمله یا تهدید به تأسیسات هسته‌ای تأکید کردند


۱۱ کشته و ۳۰ زخمی در حمله انتحاری به مسجدی در پاکستان


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد