پژوهش جدید نشریه آمریکایی " لایف استایل مدیسن " بیانگراین است که علیرغم شهرت زیاد گردو و بادام در میان آجیل های مغذی وسالم، پسته فواید بسیار زیادی به ویژه برای قلب و خون دارد.
نتیجه 8 پژوهش حاکی است خوردن پسته برای چندین هفته 20 درصد کلسترول خون را کاهش داده و 48 درصد موجب افزایش کلسترول خوب درخون می شود.
همچنین بر اساس یکی از پژوهشها، افزودن پسته به رژیم غذایی با توجه به نقشی که در سلامت خون بر عهده دارد میزان باروری مردان را 51 درصد افزایش می دهد.
تحقیقات رومن بولاک پرفسور و متخصص تغذیه یکی از دانشگاههای شرق کارولینا نیز حاکی است پسته همچنین با توجه به دارا بودن ویتواسترولات در جلوگیری از جذب کلسترول در روده تاثیر دارد.
گفتنی است پسته هم چنین حاوی کاروتنوئیدها و مواد دیگری است که در کاهش بیماریهای قلبی موثر است.
از اینرو پسته ماده غذایی مهمی و به ویژه ای در رژیم آقایون به شمار می رود.
کارشناسان معتقدند تهیۀ پسته با پوست ازمغز پسته بهتر است، و طبیعتا باید تازه و بدون نمک یا کم نمک باشد.