ترکیه آماده عملیات زمینی در سوریه است

جمعه 14 خرداد 1395
22:08
ترکیه آماده عملیات زمینی در سوریه است منابعی در ریاست جمهوری ترکیه اعلام کردند که آنکارا آماده مداخله زمینی در سوریه است تا مانع تشکیل یک کشور کُرد شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامۀ اینترنتی "رأی الیوم" نوشت که برخی منابع نزدیک به ریاست جمهوری ترکیه، نخواستند نامشان فاش شود، به روزنامۀ "الشرق الاوسط" گفته اند که این کشور هرگز اجازۀ تشکیل یک کشور کرُرد رد شمال سوریه را نخواهد داد.
این منابع هر گونه توافق ترکیه با آمریکاییان را برای عبور نیروهای "سازمان اتحادیه دمکراتیک کرد" از غرب رود فرات، به شدت تکذیب کردند و یادآور شدند که ترکیه چنین اقدامی را خط قرمز و خطری برای امنیت ملی اش می داند. 
منابع ترک تصریح کردند که کشورشان حق دفاع از امنیت ملی را برای خود محفوظ می داند و تدابیر یک جانبه ای را برای جلوگیری از تشکیل نظام جدایی طلب در شمال سوریه اتخاذ خواهد کرد.
منابع یاد شده با اشاره به تنش بی سابقه در رابطه ترکیه با واشنگتن گفتند که آنکارا پرسش هایی از آمریکا مطرح کرده که منتظر پاسخ آن است. یکی از این پرسش ها درباره چگونگی ائتلاف آمریکا با ترکیه همزمان با حمایت واشنگتن از سازمانی است که آنکارا آن را تروریستی می داند. سوال دیگر ترکیه نیز درباره چگونگی استفاده آمریکا از پایگاه هوایی ترکیه برای حمایت از سازمانی است که ترکیه آن را خطری برای امنیت ملی خود می داند.  
این منابع، همچنین، تأکید کردند که شایعات منتشر شده درباره مهلت 6 ماهه واشنگتن به ترکیه برای شکست داعش قبل از اقدام یک جانبۀ آمریکا دروغ است.
 

206-220

 

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد