هلند زیر آب خواهد رفت!

شنبه 15 خرداد 1395
09:04
هلند زیر آب خواهد رفت! عکس‌های گرفته شده از ماهواره Sentinel-1А ثابت کردند که سنگ‌ها در هلند بطور برگشت ناپذیر فرو می نشینند، و این روند ممکن است باعث زیر آب رفتن این کشور شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آژانس فضایی اروپا تأکید کرده است که دانشمندان از عکس های راداری گرفته شده از ماهواره Sentinel-1A برای تدوین نقشه فرونشست سنگ ها در هلند استفاده کردند.
خبرگزاری اسپوتنیک روسیه خاطرنشان کرد که در این تحقیقات از عکس‌های گرفته شده از نوامبر 2014 تا آوریل 2016 و اطلاعات دریافتی از 2.5 میلون نقطه اندازه گیری استفاده می شود.
طبق نقشه‌ها، برخی از مناطق هلند از جمله ساحل غربی دریاچه ایسلمر و بخش شرقی شهر گرونینگن با سرعت 20 میلیمتر در سال فرونشست می‌کنند. چنین وضعیتی به معنای آن است که این مناطق بطور برگشت ناپذیری در عرض خطر زیر آب رفتن هستند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است