بان‌کی‌مون در برابر فشارهای سعودی تسلیم شد

سه شنبه 18 خرداد 1395
14:57
بان‌کی‌مون در برابر فشارهای سعودی تسلیم شد سازمان دیده بان حقوق بشر، دبیر کل سازمان ملل را به خاطر حذف نام ائتلاف عربستان سعودی از لیست سیاه کشورهای ناقض حقوق کودکان به تسلیم شدن در برابر فشارهای عربستان سعودی متهم کرد.

سازمان دیده بان حقوق بشر، دبیر کل سازمان ملل را به خاطر حذف نام ائتلاف عربستان سعودی از لیست سیاه کشورهای ناقض حقوق کودکان به تسلیم شدن در برابر فشارهای عربستان سعودی متهم کرد.
فرانس پرس نوشت: این سازمان مدافع حقوق بشر خود شاهد حملات هوایی نیروهای ائتلاف به مدارس و بیمارستانهای یمن بوده است.

"فیلیپ بولوپیون" معاون مدیرحمایتی جهانی دیده بان حقوق بشر سازمان ملل گفت: ازآنجایی که این لیست زمینه را برای بازیهای سیاسی فراهم می کند، اعتبار خود را از دست می دهد و به پرونده دبیرکل در زمینه حقوق بشر خدشه وارد می کند.

استفان دوجاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل نیز روز دوشنبه از موافقت بان کی مون با پیشنهاد عربستان مبنی بر تجدید نظر درموارد ذکر شده  در گزارش با مشارکت ائتلاف خبرداده بود.

سازمان ملل در گزارش سالانه خود مربوط به سرنوشت کودکان قربانی درگیری های مسلح در سال 2015 در 14 کشورکه روز پنجشنبه منتشر شد، ائتلاف سعودی را مسئول کشتار 60 درصد از 785 کودک و 1168 کودک زیر سن قانونی که سال گذشته در یمن کشته شده بودند،دانست.

به گزارش سازمان ملل،حملات سعودیها به یمن که در مارس 2015 آغاز شد به کشته شدن بیش از 6400 نفر منجر شد.

217 

0% ...

آخرین اخبار

پیشنهاد ایران برای تدوین برنامه بلندمدت منطقه‌ای برای مقابله با کاهش سطح آب خزر +عکس


ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و موج بازداشت فلسطینی‌ها


اینفوگرافیک: با مناطقی از تعز که به تصرف نیروهای یمنی درآمده‌اند، آشنا شوید


کشتی غول پیکر حامل گاز ال پی جی مورد اصابت قرار گرفت


تأکید پزشکیان بر ضرورت تقویت همکاری و انسجام میان اعضا در دیدار دبیرکل سازمان همکاری شانگهای


نیروهای مسلح یمن حمله نیروهای تحت حمایت عربستان را در جنوب باب المندب خنثی کردند


کنایه برنده جایزه صلح نوبل به ترامپ: شاید جایزه را با او شریک شوم!


فراکسیون وفاداری به مقاومت: حمایت از غزه هژمونی آمریکا را متزلزل و معادلات بین‌المللی را تغییر داد


تظاهرات مالزی در محکومیت نسل‌کشی در غزه


نامزد سنا: اسرائیل قوانین جنگ و حقوق بین‌الملل را نقض کرده است