افشاگری مسؤول اسرائیلی دربارۀ روند صلح با اعراب

سه شنبه 18 خرداد 1395
22:42
رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی از وجود فرصت برای صلح با برخی دولتهای عربی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اسحاق هرتزوگ" در سخنانی تأکید کرد: فرصتی برای تغییرات منطقه‌ای و دستیابی به صلح با دولتهای عربی میانه‌رو برای مقابله با ایران وجود دارد.
وی با افشای وجود همکاری دیپلماتیک بین برخی کشورهای عربی با اسرائیل، این موضوع را فرصتی استثنایی دانست.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی خاطرنشان کردند که هرتزوگ گفته است که علاوه بر مصر و اردن، امارات، عربستان، مغرب، کویت و بحرین نیز آمادۀ همکاری دیپلماتیک با این رژیم هستند.
هرتزوگ در کنفرانس یهودیان آمریکا در واشنگتن، این موضوع را تحولی مثبت دانست و گفت، کشورهای عرب "میانه‌رو" آمادۀ ورود به مسیر تغییرات در منطقه و دستیابی به صلح با اسرائیل هستند.
رسانه‌های اسرائیلی همچنین تأکید کردند که اواخر هفته گذشته، نمایندگان و مسؤولان این رژیم با نمایندگان عرب در ژنو برای بررسی موضوع ایجاد پروژه‌های آب دیدار و گفتگو کردند.
در نشست مذکور، نمایندگانی از مصر، بحرین، امارات و تشکیلات خودگردان فلسطین حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار آژانس بین‌المللی انرژی: آزادسازی ذخایر نفتی راهبردی، راه‌حل پایدار نیست


تکذیب یک شایعه؛ روسیه ماندن دیپلمات‌ها و متخصصان نیروگاه بوشهر را تایید کرد


قالیباف: زبان فارسی ستون استوار همبستگی ملی است


ادامه نقض آتش بس غزه با شهادت یک فلسطینی


ادعای حمله موشکی یمن به مکه مکرمه دروغ است


انصارالله: حملات به فرودگاه‌های عربستان در چارچوب محاصره هوایی است


وزارت خارجه یمن: رژیم سعودی امنیت تنگه باب‌المندب و دریای سرخ را تهدید می‌کند


ثبت ۸ میلیون درخواست پیگیری حقوقی برای جنایات دشمن علیه ایران


پارلمان مصر: جنگی با یمن نداریم و در حمله علیه آن شرکت نمی‌کنیم


استقرار ۷۰ هزار نیروی پلیس در فرانسه