"گاو" میانجی روابط امارات و اسرائیل!

چهارشنبه 19 خرداد 1395
09:30
العالم - به تازگی اطلاعاتی منتشر شده است که نشان می دهد یکی از افراد خاندان حاکم بر امارات عربی متحده با اسرائیل روابط تجاری گسترده دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، اطلاعاتی که پایگاه "میدل ایست آی" انگلیس منتشر کرده است، نشان می دهد شرکتی که شیخ منصور بن زاید آل نهیان، برادر ولی عهد ابو ظبی، دارای بخشی از سهام آن است، به شکل پنهانی، گوشت گاو به اسرائیل وارد کرده است. این در حالی است که امارت عربی متحده و اسرائیل روابط دیپلماتیک رسمی ندارند.
به گزارش پایگاه "عربی 21"، "میدل ایست آی" در این باره گزارش داده است که شرکت "امارت المستقبل" (امارات آینده) که در حوزۀ مواد غذایی فعالیت می کند و مقر آن در ابو ظبی است، با سلسله ای از قراردادهای تجاری پیچیده، به شریک مهمی برای یک شرکت اسرائیلی تبدیل شده است که در تملک فرزند آریل شارون، نخست وزیر پیشین اسرائیل، است. 40 درصد از سهام شرکت "امارت المستقبل" متعلق به شیخ منصور است.
به تازگی موج تلاش برخی کشورهای عربی، به ویژه در حاشیۀ خلیج فارس، برای عادی سازی روابط با اسرائیل علنی تر شده است.

220-9

0% ...

آخرین اخبار

حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین