داعش 5 جوان عراقی را تکه تکه کرد

پنج‌شنبه 20 خرداد 1395
19:57
داعش 5 جوان عراقی را تکه تکه کرد گروه تروریستی داعش 5 جوان را به اتهام همکاری با نیروهای حکومت و اعطای اطلاعات درباره مواضع این گروه در "حویجه" واقع در جنوب غرب استان با شمشیر گردن زد و سپس جسد آنان را مثله کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه در استان "کرکوک" گفت؛ این اعدام پس از صدور حکم قطع سر توسط "دادگاه شرعی" گروه تروریستی داعش اجرا شد.
پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" به نقل از این منبع نوشت: داعش به مردم منطقه هشدار داده که هر کس با دولت عراق همکاری کند به همین سرنوشت دچار خواهد شد. 
منبع مزبور تصریح کرد، داعش پیشتر 25 جوان اهل این بخش را به اتهام اعطای اطلاعات درباره مواضع این گروه بازداشت کرده بود که شماری از آنان همچنان در بازداشت هستند. 
حویجه در 55 کیلومتری جنوب غرب کرکوک واقع است.
بخش های حویجه، "الرشاد"، "الزاب"، "الریاض" و "العباسی" در جنوب غرب کرکوک از 10 ژوئن 2014 تحت اشغال داعش است که البته از آن زمان 150 هزار غیر نظامی موفق به فرار از آن به طرف کرکوک شدند. 
7- 206 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد