جنجال سریال سعودی درباره اختلاف شیعه و سنی!

شنبه 22 خرداد 1395
20:36
جنجال سریال سعودی درباره اختلاف شیعه و سنی! العالم ـ اقدام هنرپیشه سعودی در پرداختن به نحوه تفکر و عادات و رسوم شیعیان و اهل سنت در یکی از قسمتهای سریال "سلفی" که در ماه رمضان امسال پخش می شود، جنجالی در افکار عمومی عربستان بپا کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، واکنش ها به پخش قسمت دوم سریال سعودی "سلفی" تحت نام "علی مذهبک"(برمذهب خود) در شبکه های ارتباط اجتماعی متفاوت بود؛ به گونه ای که برخی موافق و برخی مخالف موضوع این قسمت بودند.

به نوشته روسیا الیوم، "ناصر القصبی" هنرپیشه سعودی به مساله دودستگی طائفی میان اهل سنت و شیعیان پرداخت؛ این قسمت داستان دو کودک را بیان می کند که یکی در خانواده ای سنی مذهب و دیگری در خانواده ای شیعی بزرگ شدند؛ اما پس از گذشت 20 سال، متوجه می شوند که کادر بیمارستان دچار اشتباه شده بود و آنها را با یکدیگر جابجا کرده است؛ از این رو آنها وادار می شوند که با خانواده واقعی خود که دارای مذهبی مغایر با مذهب آنهاست، زندگی کنند.

یزید یکی از این دو کودک، در خانواده ای سنی مذهب بزرگ شده بود و اینک تلاش می کرد تا با خانواده واقعی خود که تمایل داشتند مذهب او را تغییر دهند، کنار بیاید؛ او نیز می کوشید تا برخی افکار خانواده فعلی اش را کنار بزند... همچنین عبدالزهرا که در خانواده ای شیعی مذهب پرورش یافته بود، اینک تلاش می کرد تا خانواده واقعی اش را درباره نادرستی بسیاری از افکارشان درباره دیگران متقاعد کند... دست اندرکاران تولید این سریال براین باورند که این قسمت از سریال سلفی به طرح این موضوع می پردازد که هر نوزادی بر اساس فطرت زاده می شود و اختلاف مذاهب به معنای اختلاف در دین نیست. 

کاربران شبکه های اجتماعی موضوع این قسمت از سریال سلفی را که با جرات تمام به بحث تفکر طائفی پرداخته است، ستودند.

ناصر القصبی نیز در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی تویتر نوشت: سیل تماسها از مناطق مختلف بر من سرازیر شده است و زیباتر از همه آن است که تشکر و تحسین از هر دو طرف اهل سنت و شیعیان صورت می گیرد.

210-9 

0% ...

آخرین اخبار

برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا


فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز


موج اعتراضات هزاران تایلندی علیه حضور صهیونیست‌ها در پوکت


انتشار کتاب «پیامبر؛ حضرت محمد (ص)» در اسپانیا


تحرکات جدید آمریکا برای سوق دادن دولت لبنان به رویارویی با حزب الله


سرلشکر عبداللهی: حفظ زیرساخت‌های حیاتی ضروری است


نیروهای مسلح یمن کنترل منطقه حیفان را در استان تعز به دست گرفتند+فیلم


سفیر جدید ایران در ایتالیا رونوشت استوارنامه خود را ارائه کرد