"هیتلر" درایتالیا جنجال آفرید!

شنبه 22 خرداد 1395
21:36
العالم - توزیع رایگان کتاب "نبرد من" نوشته هیتلر از سوی روزنامه ایتالیایی در میان مردم، با موجی از خشم و محکومیت مواجه شد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه ایتالیایی دست راستی "ایل جورناله" روز شنبه نسخه هایی از کتاب "نبرد من" نوشته آدولف هیتلر رهبر پیشین آلمان نازی را رایگان به همراه این روزنامه توزیع کرد و موجی از خشم و محکویت برانگیخت.

این روزنامه که پاول، برادر "سیلویو برلوسکنی" نخست وزیر اسبق ایتالیا مالکیت آن را به عهده دارد، نوشته است: باید قبل از رد کردن افکار هیتلر با آن آشنا شوید.

"ماتیو رینزی" نخست وزیر ایتالیا این اقدام روزنامه ایل جورناله را فورا محکوم کرد و در یادداشتی تویتری نوشت" من اقلیت یهود را به گرمی در آغوش می فشارم و این را فرومایگی می دانم که این روزنامه ایتالیایی به توزیع کتاب نبرد من هیتلر پرداخته است.

یهودی های مقیم ایتالیان نیز که تعداد آنها بالغ  بر 30 هزار نفر است، این اقدام روزنامه ایتالیایی را محکوم کردند.

ایل جورناله، روشنگری در میان مردم را به عنوان هدف این اقدام خود بیان کرده است.

کتاب "نبرد من" که شبه زندگینامه هیتلر محسوب می شود، افکار و عقاید نویسنده خود را که به اساس و پایه فکر نازی تبدیل شده است، شرح می‌دهد.

هیتلر که این کتاب را سال 1924 نوشته، دلایل نفرت خود را از یهودی‌ها شرح داده است.

حکومت ایالت باواریای آلمان که از اواخر جنگ جهانی دوم در سال 1945عهده دار حق نشر این کتاب بود، به احترام بازماندگان قربانیان نازی ها، 70 سال مانع چاپ مجدد آن شد و اوایل ژانویه گذشته مدت اعتبار این حق نشر به پایان رسید و این کتاب در دسترس عموم قرار گرفت.

روزنامه "ایل جورناله" 200 هزار نسخه از این کتاب را توزیع کرده است.

213-9

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد