جزئیاتی تازه دربارۀ انفجارهای تروریستی منطقه زینبیه

يکشنبه 23 خرداد 1395
11:02
جزئیاتی تازه دربارۀ انفجارهای تروریستی منطقه زینبیه نیروهای ارتش سوریه جزییاتی را درباره حملات انتحاری دیروز (شنبه22 خرداد ماه) به منطقه زینبیه فاش کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت المنار با انتشار اطلاعاتی به نقل از ارتش سوریه، تأکید کرد که نیروهای ارتش سوریه صبح شنبه یک خودروی "پیک اپ" سفید رنگ را با 3 سرنشین در محل پست ایست و بازرسی الذیابیه در جنوب دمشق متوقف کردند.

نیروهای سوری پس از آنکه به این خودرو مشکوک شدند آن را برای بازرسی متوقف کردند. در بازرسی مدارک سرنشینان مشخص شد که همه انها انتحاری هستند و مدارک جعلی دارند لذا این سه سرنشین به شدت هراسان و دستپاچه شدند یکی از آنها از خودرو پیاده شد و خودرو به سرعت به حرکت به سمت بازار ادامه داد. در این بین عنصر انتحاری که پیاده شده بود اقدام به انفجار کمربند انتحاری خود در محل پست ایست و بازرسی کرد در حالی که خودروی یادشده به سرعت خود را به خیابان "التین" رسانده و به این ترتیب انفجار دوم در ابتدای این خیابان به وقوع پیوست.
البته گروه تروریستی داعش که مجری و عامل این انفجار بود در عملیات خود شکست خورد زیرا مشخص شد که خودروی "پیک آپ" قصد داشت وارد بازار شود و عنصر انتحاری دوم و سوم خود را پس از رسیدن آمبولانس در آنجا منفجر کنند؛ اگر این نقشه اجرا می شد، شمار بسیار زیادی از مردم کشته می شدند.

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران