روایت عناصر فراری داعش از آغاز فروپاشی آن

يکشنبه 23 خرداد 1395
18:03
روایت عناصر فراری داعش از آغاز فروپاشی آن العالم- چهار عنصر سابق داعش که از سرزمین های تحت کنترل این گروه تروریستی فرار کرده اند، دربارۀ وضعیت رو به فروپاشی این گروه به افشاگری پرداختند. .

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، روزنامۀ "ساندی تایمز" انگلیس ضمن گفتگو با 4 نفر که عناصر جدا شده از داعش معرفی شده اند، به نقل از آنان، نوشت که «در پی شکست های بزرگی که داعش در مدت اخیر متحمل شده است، عناصر مسلح این گروه در حال رقابت با یکدیگر برای ترک آن هستند».
"ساندی تایمز" نوشته است که «این 4 مرد از یک عشیره هستند و دو نفر آنان برادرند. آن ها 6 هفتۀ پیش موفق شده اند از مناطق داعش فرار کنند و اکنون، پنهانی، با خانواده هایشان در ترکیه زندگی می کنند. آن ها نگران اند که در صورت خروج از پناهگاهشان توسط عناصر و جاسوسان داعش دستگیر و اعدام شوند».
این روزنامه می افزاید که این 4 شخص، تنها، چند نفر از شمار فزایندۀ عناصر داعش هستند که پس از فرار از مناطق تحت کنترل این گروه تروریستی هیچ افق روشنی دربارۀ سرنوشت خود نمی بینند.
بر اساس گزارش "ساندی تایمز"، «این 4 نفر، پیش از پیوستن به داعش، در صفوف نیروهای ارتش آزاد سوریه بوده اند. آن ها با کمک دوستان سابقشان توانسته اند زنان خود را قاچاقی از مناطق داعش فراری دهند. خود آن ها نیز موفق شده اند 3 ماه بعد، شبانه، فرار کنند و به آن سوی مرز ترکیه منتقل شوند».
این گزارش، به نقل از یک دیپلمات اروپایی، نوشته است که امسال 50 نفر که گمان می رود عناصر جدا شده از داعش باشند، خود را به یکی از کنسول گری های اروپایی در استانبول معرفی کرده اند.
این مسئول اروپایی افزود که تعداد تمام این افراد امسال به 80 نفر رسیده است.

 220-9

0% ...

آخرین اخبار

جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو