یک میلیون دلار برای حل یک مساله ریاضی!

دوشنبه 24 خرداد 1395
21:14
یک میلیون دلار برای حل یک مساله ریاضی! العالم ـ موسسه ریاضی کلی (Clay)، جایزه یک میلیون دلاری برای حل هر یک از مسائل هزاره دانش ریاضیات اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تاکنون 6 مساله از 7 مساله هزاره  دانش ریاضی بدون حل باقی مانده و عجیب آن است، کسی که راه حل یکی از مسائل را کشف کرد، از دریافت جایزه خودداری نمود.

بنا به آنچه در وبگاه مطبوعات مستقل آمده، جوایز مسایل هزاره دانش ریاضی از سوی لندون کلی بازرگان آمریکایی و بنیانگذار موسسه کلی اهدا می شود. 

موسسه کلی برای کسی که راه حلی برای این معماهای هفت گانه ریاضی که برای قرنها بویژه در قرن بیستم ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده است، بیابد، یک میلیون دلار اهدا می کند.

موسسه کلی در وبگاه خود، مسائل هزاره ریاضی را به شرح زیر منتشر کرد:

1- مساله P یا N.P.
2- فرضیه بیرچ و سوینرتون دایر
3- فرضیه هاج
4- معادلات نویر-اسوتکس
5- حدس پوانکاره
6- فرضیه ریمان
7- تئوری یانگ- میلز

از میان مسائل فوق تنها حدس پوانکاره در سال 2002 توسط گریگوری پرلمان ریاضیدان روس حل شده و راه حل آن در سال 2006 در گاهنامه علمی "ساینس" منتشر شد؛ موسسه کلی نیز در پایگاه رسمی خود اعلام کرد که ریاضیدان روس یکی از معماهای ریاضی را حل کرده است.

اما جالب آن است که پریلمان از دریافت جایزه خود به ارزش یک میلیون دلار امتناع کرد!

210- 201

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان