گران شدن نان در بزرگترین کشور صادرکننده نفت

سه شنبه 25 خرداد 1395
20:19
گران شدن نان در بزرگترین کشور صادرکننده نفت پیشنهاد عضو مجلس شورای عربستان موجی از خشم را در میان مردم این کشور برانگیخت.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، مجلس شورای عربستان که به مثابه مجلس نمایندگان به شمار می رود، اما منتخب مردم نیست و حق قانونگذاری ندارد، موجی از خشم را در میان مردم عربستان برانگیخت زیرا سامی زیدان یکی از اعضای این مجلس برای تامین کسر بودجه پیشنهاد افزایش قیمت نان را مطرح کرد؛ آن هم در کشوری که با تولید 10.5 میلیون بشکه در روز بزرگ ترین صادرکننده نفت در جهان به شمار می رود.

سامی زیدان در اظهارات جنجال برانگیز خود گفت: افزایش قیمت نان به اندازه یک یا دو ریال سعودی، به استفاده نامناسب از نان و به هدر رفتن آن پایان می دهد.
وبلاگ نویسان سعودی در شبکه های اجتماعی به طور گسترده سامی زیدان را به شدت مورد حمله و انتقاد قرار دادند.
راه اندازی هاشتاگ ” #درخواست_عضو_شورا_برای _افزایش _قیمت_نان ” در شبکه اجتماعی توییتر با استقبال گسترده مردم خشمگین عربستان همراه شد.
بسیاری از مردم عربستان در صفحه های شخصی خود در شبکه های اجتماعی معتقدند مجلس شورا به جای پرداختن به مسائل مهمی از قبیل بیکاری، بحران مسکن، بی ثمر بودن تجاوز علیه یمن و پایین آمدن قدرت خرید مردم، بر مسائل و پیشنهادهای بی اهمیت تمرکز کرده است.


209

 

0% ...

آخرین اخبار

کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران