شاهزادۀ کویتی، متهمِ تحت تعقیب است

پنج‌شنبه 27 خرداد 1395
16:06
شاهزادۀ کویتی، متهمِ تحت تعقیب است نیروهای امنیتی کویت در خانۀ برادرزادۀ امیر کویت تعدادی اسلحۀ غیرقانونی پیدا کردند.

به گزارش امروز سه شنبه روزنامه الرأی چاپ کویت؛ "عذبی فهد الاحمد الصباح" رئیس پیشین سرویس امنیت ملی و برادرزادۀ صباح الاحمد الصباح امیر کویت که به جُرم دروغ پراکنی، اتهام زنی بیجا، به خطر انداختن امنیت ملی و توهین به امیر این کشور تحت تعقیب است، در خانه اش تعدادی اسلحه و مقداری مهمات غیرقانونی کشف و ضبط شد.

الرأی نوشت: برادرزادۀ امیر کویت هم اکنون فراری است و دستگاه قضائی حکم 5 سال حبس را برای وی صادر کرده است.
وزارت کشور کویت در بیانیه ای اعلام کرد : یک قبضه کلاشنیکوف ، یک قبضه سلاح کمری ، 4 خشاب و تعدادی تیر جنگی در منزل برادرزادۀ امیر کویت پیدا شده است و در بازرسی دفتر وی چیزی به دست نیامده است.
دستگاه قضائی کویت روز 31 مه 2016 حکم 5 سال حبس را برای برادرزادۀ امیر این کشور و 2 نفر دیگر به نام خلیفه العلی و احمد الداوود صادر کرد و 3 نفر دیگر به نام سعود العصفور ، فلاح الحجرف و عبدالمحسن العتیقی نیز به یک سال حبس محکوم شده اند و فردی به نام حمد الهارون هم به 10 سال حبس محکوم شده است.
جرایم این افراد که پرونده آنها معروف به " گروه واتساپ " یا " گروه الفِنطاس" است ؛ پخش اخبار دروغ ، به خطر انداختن امنیت ملی ، وارد کردن اتهام بیجای دریافت رشوه به شخصیت های سیاسی و مسئولان دستگاه قضائی ، توهین به امیر کویت و استفادۀ نادرست از تلفن همراه است . 
در میان مجرمان 4 نفر از اعضای خاندان حاکم کویت وجود دارند.
این پرونده 13 متهم دارد که 2 نفر از آنها به خارج کویت فرار کرده اند و تحت تعقیب اینترپل هستند.
214
 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد