عضو "ارتش آزاد" سوریه از "اسرائیل": هنوز هستیم!+ ویدئو

شنبه 29 خرداد 1395
13:13
نمایندۀ گروه تروریستی موسوم به "ارتش آزاد" سوریه، از "اسرائیل" اعلام کرد: "ما، هنوز هستیم!"

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عصام زیتون" در حاشیه شانزدهمین کنفرانس صهیونیستی "هرتزلیا" در فلسطین اشغالی، با شبکه عبری "i24" گفت وگو کرد و مشارکت در این کنفرانس را به این معنی تلقی کرد که ارتش آزاد و معارضان سوری، "همچنان هستند!"

وی در حالی که بر اراضی اشغالی فلسطین ایستاده بود، گفت: ملت سوریه، برای آزادی می جنگد!!

زیتون که گویا فقط گروه خود را به عنوان مخالفان سوری به رسمیت می شناسد، علت خدشه دار شدن آن چه وی "انقلاب" در سوریه خواند، اقدام دولت سوریه در ساختن گروه های دروغینِ مخالف ارزیابی کرد تا به دروغ با آن ها بجنگد!!

وی با این حال حاضر نشد گروه های تروریست وهابی را که جامعه جهانی بر تکفیری بودن آن ها اتفاق نظر دارد، تکفیری بخواند.

زیتون سپس به منظور همراهی با مجری شبکه صهیونیستی که ادعا می کرد هر راه حلی با ادامه حضور اسد، محکوم به شکست است؛ اذعان کرد که نظر او هم همین است، اما هیچ کس با این خواستۀ او همراهی نمی کند.

این نمایندۀ به اصطلاح مخالفان سوری، هنگام صحبت در برابر دوربین اسرائیلی، کنترل خود را از دست داد و به اصطلاحات عامیانه متوسل شد.

گروه های مسلح تروریست، پیش از این نیز با ارسال زخمی های خود برای درمان در بیمارستان های صهیونیستی، و همچنین اعلام آمادگی برای همکاری با رژیم صهیونیستی، خود را رسوا کرده بودند.

205

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد