روسیه وارد میدان رقابت با عربستان می‌شود؟

شنبه 29 خرداد 1395
22:50
روسیه وارد میدان رقابت با عربستان می‌شود؟ رئیس شرکت "روس نفت" تأکید کرد که روسیه از جایگاه خود در بازار نفت اروپا عقب نشینی نمی‌کند و شرکت متبوعش از مزایای رقابتی مناسبی برخوردار است که می‌تواند به تثبیت این جایگاه کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری العالم "ایگور سچین" در پاسخ به سؤالی دربارۀ فعالیت روزافزون عربستان در بازارهای اروپایی گفت: ما نیازی برای پاسخ به عربستان نمی بینیم. اجازه می دهیم سعودی ها با ما رقابت کنند چون در حال حاضر از موضع رقابتی خود عقب نشینی نخواهیم کرد.

رئیس بزرگ ترین شرکت نفت روسیه افزود: رقابت واقعی در سهم بازارهای خارج اروپا مانند هند و اندونزی است که تقاضای انرژی در آنها رو به افزایش است.

از سوی دیگر رسانه ها از تصمیم عربستان برای کاهش قیمت صادرات نفتی خود به اروپا خبر دادند.

وال استریت ژورنال نوشت که شرکت نفت عربستان "ارامکو" از نمایندگی های خود در اروپا خواسته قیمت صادرات نفت خام به شمال غرب اروپا را حدود 35 سنت در هر بشکه کاهش دهند که این کاهش در صادرات به کشورهای دریای مدیترانه حدود 10 سنت بوده است.

باتوجه به پیش بینی افزایش تقاضای نفت خام در نیمۀ دوم سال جاری مخصوصا بعد از پایان عملیات نگهداری از پالایشگاهها و فعال شدن تعدادی از بازارها در پی توقف تولید کشورهایی مانند نیجریه؛ اقدام عربستان غافلگیر کننده به نظر می رسد.

این نشریۀ آمریکایی خاطرنشان می کند که اقدام عربستان در پی شکست کشورهای عضو اوپک در نشست اخیرشان برای رسیدن به توافق در مورد تعیین سقف تولید رخ می دهد و نبود سقف تولید به عربستان و ایران به عنوان دو عضو که بیشترین رقابت را با هم دارند این امکان را می دهد که میزان تولید خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.

7- 202
 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز