رسوایی بزرگ در هدیۀ ابومازن به ملک سلمان

پنج‌شنبه 3 تير 1395
21:55
رسوایی بزرگ در هدیۀ ابومازن به ملک سلمان ابومازن (رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین) در دیدار پادشاه عربستان نسخه ای را از روزنامه "فلسطین پست" به او هدیه داد، اما این هدیه رسوایی جدیدی را برای او به بار آورده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مشکل هدیه ابو مازن این است که این روزنامه فلسطینی نیست!
ظاهرا هدیه ابومازن به ملک سلمان مناسب به نظر می آید، ولی دبیر روزنامه The Palestine Post از رسوایی بزرگ هدیۀ ابومازن به ملک سلمان پرده برداشت.
سایت المصدر تأکید کرد که دبیر روزنامۀ The Palestine Post  عکسی را در صفحۀ تویتر خود منتش کرد و در آن رئیس تشکیلات خودگردان را مورد تمسخر قرار داد، و درخصوص احتمال اشتباه چاپی در این روزنامه سؤال کرد.
وی تأکید کرد که The Palestine Post در واقع منشأ روزنامه‌ای است که اکنون تحت عنوان The Jerusalem Post منتشر می شود.
دبیر این روزنامه خاطرنشان کرد، The Palestine Post در آن دوران برای یهودیان انگلیسی زبان منتشر می‌شد؛ درست مانند نسخه فعلی آن که با نام The Jerusalem Post منتشر می‌شود.
The Jerusalem Post به صورت روزانه به زبان انگلیسی در اراضی اشغالی فلسطین برای صهیونیستها منتشر می‌شود. اصل این روزنامۀ Palestine Bulletin نام داشت و پس از ایجاد رژیم صهیونیستی، نام آن تغییر کرد.
Palestine Bulletin در اصل متعلق به یک ناشر یهودی آمریکایی بود که در تاریخ 1 دسامبر 1932 با نام The Palestine Post به فعالیت خود ادامه داد.
در سرمقالۀ اولین نسخۀ این روزنامه نوشته شده بود: "هدف ما این است که برای مردم اسرائیل یک روزنامه عبری به زبان انگلیسی ارائه کنیم، تا مسؤولان دولت انگلیس در فلسطین بتوانند مسائل یهودی و صهیونیستی را بفهمند. علاوه بر این، هدف ما فراهم کردن اطلاعات روزانه دربارۀ فعالیت‌های یهود است...".

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ