خشم احتمالی آنکارا از سفر پاپ به ارمنستان

جمعه 4 تير 1395
14:52
خشم احتمالی آنکارا از سفر پاپ به ارمنستان العالم - پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان در شرایطی در چارچوب سفر سه روزه عازم ارمنستان شده است که احتمالا این سفر به تنش های قبلی در روابط با ترکیه بر سر اقدام واتیکان در توصیف قتل عام ارامنه به عنوان نسل کشی، بیش از پیش دامن بزند.

به گزارش پایگاه خبری العالم ترکیه سال گذشته به سخنان پاپ فرانسیس که قتل عام ارامنه به دست امپراتوری عثمانی را نخستین نسل کشی قرن بیستم لقب داده بود ، به شدت واکنش نشان داد. آنکارا به نشانه اعتراض سفیر خود را از واتیکان فرا خواند و روابط از آن زمان تاکنون همچنان تیره و تار است.

این در حالیست که تصمیم آلمان نیز مبنی بر شناسایی کشتار ارامنه به عنوان نسل کشی خشم آنکارا را برانگیخته است و پیش بینی می شود اگر پاپ فرانسیس در طول سفر به ارمنستان این اظهارات را تکرار کند، باید منتظر یک تنش دیپلماتیک تازه در خصوص این مسأله باشیم.

پاپ قرار است صبح روز شنبه از بنای یادبود قربانیان کشتار ارامنه دیدن کند ولی برنامه ای برای سخنرانی در این محل ندارد.

تحلیل گران می گویند مقامات دیپلماتیک واتیکان از بیم به خطر انداختن موقعیت مسیحیان در ترکیه و نیز آوارگان مسیحی که از سوریه و عراق وارد ترکیه شده اند، چندان مایل به تحریک بیشتر آنکارا نیستند.

پاپ فرانسیس دومین پاپ است که از زمان استقلال ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از این کشور دیدن می کند. پاپ ژان پل دوم نیز در سال 2001 به ارمنستان سفر کرده بود.

202-9

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است