آمادگی عربستان برای حملۀ گسترده به یمن

جمعه 4 تير 1395
17:57
آمادگی عربستان برای حملۀ گسترده به یمن رئیس شورای سیاسی جنبش انصارالله از آمادگی عربستان سعودی برای حملۀ گسترده به یمن خبر داد.

به گزارش شبکه خبری العالم، "صالح الصماد"، رئیس شورای سیاسی جنبش انصارالله، ضمن اعلام اینکه تجهیزات نظامی زیادی توسط عربستان از طریق گذرگاه الودیعه به مأرب، در شمال شرق یمن، ارسال شده است، از آمادگی عربستان سعودی برای حمله گسترده به یمن خبر داد. صماد افزود که در چنین شرایطی، گروه های یمنی خود را برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی عربستان، در سایه احتمال شکست مذاکرات فعلی در کویت، آماده کرده اند.

پایگاه "المیادین" نوشت که صماد، ضمن هشدار دربارۀ اینکه هر گونه افزایش حملات نظامی در مناطق درگیری، تبعات ناگواری در پی خواهد داشت، تأکید کرد که مردم یمن حق دارند با همه روش های قانونی، در هر زمان و مکانی، از خود دفاع کنند.

بر اساس این گزارش، تجهیزات نظامی زیادی از عربستان سعودی از طریق گذرگاه الودیعه به استان مأرب، در شمال شرق یمن، ارسال شده است.

در استان الجوف نیز ده ها نفر از نیروهای عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری یمن که تلاش دارند با پیشروی ارتش و کمیته های مردمی یمن به سوی منطقۀ المتون مقابله کنند، کشته و زخمی شدند.

منطقه المتون شاهد درگیری های سنگین میان نیروهای هادی از یک سو و نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن از سوی دیگر است.
 

217-220

0% ...

آخرین اخبار

تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان


یمن؛ اصابت مهاجران آفریقایی بر اثر تیراندازی مرزبانان سعودی پس از بازداشت آنان در صعده + فیلم