گردان موتورسواران داعش، آدم ربایی را آغاز کرد

شنبه 5 تير 1395
13:37
گردان موتورسواران داعش، آدم ربایی را آغاز کرد گردانِ موتورسوران داعش، عملیات آدم ربایی و اخاذی در اطراف قره تپه را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع بومی در استان دیالی، خبر داد که کشتزارهای اطراف منطقه قره تپه واقع در شمال شرقی بعقوبه، که در فاصلۀ نزدیکی از "حوض حمرین" قرار دارد، اخیراً به عرصۀ تاخت و تاز گردانی 30 تا 40 نفره از عناصر داعش تبدیل شده است که همگی موتورسوارند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، خاطر نشان کرد: عناصر داعش، از نبود نیروهای امنیتی و ارتش یا پلیس در روستاهای دورافتاده سوء استفاده می کنند و در این مناطق عملیات آدم ربایی انجام داده و از ساکنان این مناطق اخاذی می کنند که این عملیات، طی چند ماه گذشته، گسترش چشمگیری داشته است.

وی تاکید کرد که نیروهای امنیتی چند بار سعی کردند عناصر این گردان داعش را به دام بیندازند اما آن ها هر بار توانستند از مهلکه بگریزند و در حوض حمرین ناپدید شوند و پس از رفتن نیروهای امنیتی، بار دیگر فعالیت خود را از سر بگیرند.

آدم ربایان داعش، در چند مورد از این عملیات، مسئولان مناطق را ربودند.

205

0% ...

آخرین اخبار

سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است


کمالوندی: اراده دفاعی ایران شکست‌ناپذیر است/ افشای پشت‌پرده لغو روادید رئیس سازمان انرژی اتمی


شعله‌ور شدن قیمت اقلام سبد غذا با آتش گازوئیل در آمریکا


جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق


قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند