داعشی کویتی: خانواده‌ام را از دست من نجات دهید!

يکشنبه 6 تير 1395
13:57
داعشی کویتی: خانواده‌ام را از دست من نجات دهید! یک داعشی کویتی درتماس تلفنی با نهادهای امنیتی کویت، خواستار حمایت از خانواده اش در برابر خطرات ناشی از تفکرات داعشی و تروریستی خود شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامۀ "الوطن" کویت نوشت این داعشی کویتی که درمنطقه الصباحیه ساکن است، در تماس تلفنی با بخش عملیات وزارت کشور کویت درخواست کرد که یک گشتی امنیتی به دنبال وی بفرستند تا مبادا علیه خانواده اش مرتکب جنایت شود.

این شهروند کویتی گفت به نیروهای امنیتی گفته است: «من تفکر داعشی دارم و نگرانم که به خودم یا خانواده ام آسیب برسانم یا جنایتی مرتکب شوم».

 " الوطن" کویت نوشت که در پی این درخواست، وزارت کشور با اعزام نیروهای امنیتی به منزل این داعشی او را به مرکز امنیت کشور منتقل کرد.

این کویتی که درآغاز دهه سوم عمر خود است، برای بازجویی به مرکزامنیت کشور کویت منتقل شد تا درباره چگونه پذیرفتن افکار داعش و نیز میزان ارتباط وی با این گروه تروریستی بازجویی شود.

215-220

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند


اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره موج ۳۹ عملیات وعده صادق 4