امیر کویت، پیروزی در فلوجه را به عراق تبریک گفت

سه شنبه 8 تير 1395
10:01
امیر کویت، پیروزی در فلوجه را به عراق تبریک گفت در یک اقدام بی سابقه از زمان آغاز مبارزه با داعش در عراق، امیر کویت، آزادسازی شهر فلوجه از چنگ داعش را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "کویت نیوز"، شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح با ارسال دو پیام جداگانه به حیدر العبادی نخست وزیر و فؤاد معصوم رئیس جمهور عراق، آزادسازی شهر فلوجه از چنگ داعش را از صمیم قلب به دولت و ملت عراق تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که امنیت و ثبات در سراسر عراق حاکم شود و ملت عراق به همه چشمداشت های خود نظیر رشد و پیشرفت و شکوفایی برسد و سلامتی و تندرستی مردم این کشور مستدام شود.

شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح ولیعهد کویت نیز در اقدامی مشابه در دو پیام جداگانه به نخست وزیر و رئیس جمهور عراق، پیروزی بر داعش و آزادسازی شهر فلوجه را تبریک گفت و برقراری امنیت و ثبات در عراق و شکوفایی و پیشرفت این کشور را آرزو کرد.

شیخ جابر مبارک الحمد الصباح نخست وزیر کویت نیز پیام هایی مشابه به العبادی و معصوم فرستاد و این پیروزی را تبریک گفت.

205

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند