مجازات عجیب گاو پرست‌ها برای فروشندگان گوشت گاو!

چهارشنبه 9 تير 1395
23:20
مجازات عجیب گاو پرست‌ها برای فروشندگان گوشت گاو! العالم - تعدادی از هندوهای ایالت هاریانا، در شمال هند، دو مسلمان را که گوشت گاو فروخته بودند، به شیوه‌ای عجیب مجازات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به تازگی ویدئویی منتشر شده که نشان می دهد هندوهای ایالت هاریانا که خود را موظف به حمایت از گاوها می دانند، پس از یافتن 700 کیلوگرم گوشت گاو نزد دو مرد مسلمان، آن ها را به خوردن پِهِن گاو مجبور کردند.

پایگاه "عربی 21" با انتشار این خبر نوشت گزارش رسانه های هندی نشان می دهد که این دو مرد مسلمان قصد انتقال گوشت گاو به دهلی نو پایتخت هند را داشتند که ابتدا از سوی هندوها کتک خوردند، سپس به خوردن پِهِن گاو مجبور شدند.

یکی از هندوهای مشارکت کننده در این اقدام به خبرنگاران گفت که این دو مرد، باید پِهِن و ادرار گاو را می خوردند تا درس عبرت بگیرند.

هندوها گاو را مقدس می شمارند و کشتن آن یا فروش گوشتش را غیرمشروع می دانند.

215-201-220

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: سلاح اصلی ما صبر و جان‌فشانی است


پاسخ هیئت ایرانی به اظهارات زننده نماینده آلمان


شهید یحیی سنوار در میان آوار؛ روایتی جدید از طوفان‌الاقصی+فیلم


سفر نخست وزیر لبنان به جنوب این کشور با دستورکار آمریکایی +فیلم


امیر سرتیپ دادرس: نیروهای مسلح آماده‌تر از همیشه هستند


شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در ریاض


فرمانده نیروی دریایی ارتش: امنیت تنگه هرمز بر اراده مدافعان ایران استوار است


حمله مسلحانه به مینی‌بوس حامل کارکنان نزاجا در محدوده نیکشهر


بازگشت پروازهای بین‌المللی؛ پرواز «العراقیه» در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست


 روایتی از بهای سنگین خبرنگاران زن فلسطینی در بازگویی حقیقت غزه+فیلم