سخنگوی رسمی جنبش اسلامی کردستان عراق:

"بزرگداشت روز قدس، تکلیف دینی و ملی است"

پنج‌شنبه 10 تير 1395
09:12
عبدالله حسن الوردی، سخنگوی رسمی جنبش اسلامی کردستان عراق تأکید کرد: بزرگداشت روز جهانی قدس یک تکلیف دینی و ملی برای همه مسلمانان است.

الوردی در مصاحبه با خبرنگار شبکۀ العالم گفت: همه باید به این روز اهتمام داشته باشند زیر قدس، بخش جدایی ناپذیر از پیکرۀ امت اسلامی است.
صبحی المندلاوی، عضو حزب دموکرات کردستان عراق هم به مناسبت روز جهانی قدس به خبرنگار العالم تأکید کرد: ما به‌یاد مشکلات و رنجها و دردهایی که ملت فلسطین تحمل می کنند، هستیم.
عبدالله الماسی، روزنامه نگار عراقی به خبرنگار العالم اظهار داشت: روز جهانی قدس باید برای همه مسلمانان، روز مقدسی باشد. زیرا همه مسلمانان چشمشان پس از کعبه به قدس شریف است که در واقع کعبه دوم مسلمانان است.
صابر اسماعیل حمزه، استاد دانشکده علوم اسلامی در دانشگاه صلاح الدین عراق هم در مصاحبه با خبرنگار العالم تأکید کرد: ما از همه مسلمانان می خواهیم این روز را گرامی بدارند و تمام تلاش خود را برای وحدت مسلمانان به کار گیرند... آن وقت است که می توانیم بر دشمنان اسلام و مسلمین پیروز شویم.

0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا