العامری: جنگ با تفکرات داعش هنوز تمام نشده

شنبه 12 تير 1395
14:57
العامری: جنگ با تفکرات داعش هنوز تمام نشده دبیر کل سازمان بدر عراق تأکید کرد که جنگ علیه تفکرات داعش همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت شبکه السومریه، هادی العامری روز شنبه گفت: مردم عراق توانسته اند که داعش را در میدان جنگ شکست بدهند.
العامری خواستار مبارزه با افکار داعش پس از شکست این گروه در میدان جنگ شد و تأکید کرد: جنگ میدانی با داعش تقریباً تمام شده است ولی جنگ با تفکرات داعشی هنوز تمام نشده است و همگان باید برای مبارزه با افکار داعشی تلاش کنند و احساس مسئولیت نمایند .
العامری گفت : مردم عراق از لحاظ نظامی داعش را مغلوب کرده اند، و برخلاف همه انتظارات ؛ داعش در شهر فلوجه با همکاری دولت و ملت شکست خورد و از این شهر رانده شد .
دبیر کل سازمان بدر اعلام کرد: پیروزی ارتش و مردم در شهر فلوجه هدیه ای الهی و نتیجه صبر و فداکاری مردم بود ولی ما هم اکنون راه طولانی مبارزه با تفکرات داعشی را پیش رو داریم.
العامری روز 26 ژوئن اعلام کرده بود که نهادهای نظامی و امنیتی پرونده فلوجه را برای همیشه بستند و غده سرطانی (داعش) به زودی از موصل ریشه کن خواهد شد .
214
 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد