برای اولین‌ بار؛ ساختار تشکیلاتی داعش افشا شد

پنج‌شنبه 17 تير 1395
09:17
برای اولین‌ بار؛ ساختار تشکیلاتی داعش افشا شد گروه تروریستی داعش برای اولین بار با انتشار یک ویدئوی تبلیغاتی از ساختار تشکیلاتی حکومت، وظایف مقامات، جایگاه ولایت ها و دفاتر خود در این ساختار پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ، العالم، این گروه تروریستی با انتشار ویدیویی ضمن تشریح ساختار تشکیلاتی آنچه که "نظام خلافت" خوانده است، "مجلس شورا" را - که در اغلب موارد به طور مستقیم از سرکرده تشکیلات دستور می گیرند - در صدر این ساختار قرار داد.
پایگاه "عربی 21" نوشت که "داعش" در این ویدیویی، حکومت خود را متشکل از 35 ولایت توصیف کرد که 19 ولایت آن در سوریه و عراق و 16 ولایت دیگر در کشورهای دیگر قرار گرفته اند.
این ولایت ها بنا به ادعای "داعش" عبارتند از: بغداد، الانبار، صلاح الدین، فلوجه، دیالی، شمال بغداد، الجنوب، نینوا، کرکوک، دجله، الجزیره، البرکه، الخیر، الرقه، دمشق، حلب، حمص، و فرات.
علاوه بر اینها، نجد، حجاز، سینا، برقه، طرابلس، فزان، الجزائر، غرب افریقا، اللواء الاخضر (شهر سبز)، خراسان، قفقاز، عدن ابین، شبوه، حضرموت، صنعا و البیضاء دیگر شهرها و مناطقی هستند که این گروه تروریستی آنها را جزء ولایت های خود دانسته است.
بر اساس ویدیوی منتشر شده، شوراها و دفاتر رسمی این گروه تروریستی نیز به این ترتیب تعریف شده است: "شورای هجرت، شورای امور اسرا و شهدا، دفتر تحقیقات و مطالعات، اداره ولایت های دوردست، دفاتر روابط عمومی و عشایر".
در جدول تشکیلاتی این گروه تروریستی دیوان ها، کار وزارتخانه را انجام می دهند و عبارتند از: "دیوان قضاوت و دادرسی، دیوان تبلیغات و مساجد، دیوان سربازان، دیوان بیت المال، دیوان آموزش، دیوان کشاورزی، دیوان غنایم، دیوان بازرسی، دیوان زکات، دیوان اطلاعات کل، دیوان اطلاع رسانی مرکزی، دیوان بهداشت، دیوان ذخایر (نفت و گاز) و دیوان خدمات".
همچنین، "ابوبکر البغدادی" به عنوان "خلیفه و حاکمی که با پایبندی به احکام شرعی بر مردم حکومت می کند" معرفی شده است. "مجلس شورا" نیز به "خلیفه" کمک می کند. در این فیلم آمده است که اعضای این گروه تروریستی داعش در سال 2014 خلافت خود خوانده اش را اعلام کرد.
208

0% ...

آخرین اخبار

حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی