ماده انفجاری نامتعارف داعش که مردم "کرّاده" را سوزاند

پنج‌شنبه 17 تير 1395
14:55
ماده انفجاری نامتعارف داعش که مردم عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق، امروز پنج شنبه، اعلام کرد داعش نوعی ماده انفجاری نامتعارف در عملیات تروریستی منطقۀ کرادۀ بغداد استفاده کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، ماجد الغراوی به شبکۀ "السومریه نیوز" عراق گفت این کمیسیون اطلاعاتی در دست دارد که نشان می دهد نوعی ماده منفجره نا متعارف – که هیچ شباهتی به مواد منفجره مورد استفاده داعش در انفجارهای قبلی ندارد- در انفجار کراده استفاده شده است.
الغراوی گفت: "کمیسیون امنیت و دفاع مجلس پس از تعطیلات عید فطر، با همکاری دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی در کراده مثل اداره دفاع شهری و مبارزه با مواد منفجره، تحقیقات مفصلی را در این باره آغاز خواهد کرد".
وی افزود: "این کمیسیون در تحقیقات خود از شهادت شاهدان عینی حادثه نیز استفاده و توصیه های خود را درباره این جنایت هولناک به رئیس مجلس و فرمانده کل نیروهای مسلح تقدیم خواهد کرد".
الغراوی خاطرنشان کرد که آزادسازی مناطق تحت اشغال گروه تروریستی داعش، پایان کار نیست؛ زیرا این گروه تروریستی همچنان عناصری در شهرهای مختلف عراق دارد و در بغداد و استان های دیگر هم فعالیت می کند.
شایان ذکر است که در ساعت های اولیه صبح یکشنبه گذشته انفجاری انتحاری که به وسیلۀ خودروی بمب گذاری شده در منطقه کراده بغداد رخ داد، حدود 250 کشته و صدها مجروح بر جا گذاشت. در پی این فاجعه سه روز عزای عمومی اعلام شد.

208-220

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت