اوباما با این لباس، همه را شگفت زده کرد + عکس

پنج‌شنبه 17 تير 1395
18:16
اوباما با این لباس، همه را شگفت زده کرد + عکس انتشار عکسی قدیمی از "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا، همزمان با عید فطر، جنجال ساز شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "بیل اورلی" روزنامه نگار و مجری تلویزیون "فاکس نیوز" عکسی از باراک اوباما منتشر کرد که دشداشه ای اندونزیایی به تن دارد.

باراک اوباما

به نوشتۀ وبگاه "عربی 21" این عکسِ قدیمی، در زمان حضور اوباما در مراسم عروسی برادر ناتنی اش از او گرفته شده است.
فاکس نیوز، این عکس را همزمان با عید فطر منتشر کرد که در آن، میلیون ها مسلمان، پایان ماه رمضان را جشن می گیرند.
بیل اورلی ادعا کرد که این عکس، نشان از وجود روابط عمیقی میان باراک اوباما و دین اسلام دارد.

روزنامه دیلی میل با بیان این که تعیین مکان گرفته شدن این عکس، دشوار است، تاکید کرد که تاریخ گرفتن این عکس، مربوط به دهه نود از قرآن گذشته است و احتمالا در ایالت مریلند این عکس از او گرفتنه شده است.
شبکه فاکس نیوز، با انتشار این عکس، آن را دلیل همراهی اوباما با اسلام گرایان تکفیری دانست و نوشت: این، اوباما بود که اجازۀ گسترش داعش را در خاورمیانه صادر کرد و هیچ گاه به این اشتباه خود اقرار نخواهد کرد.

7- 205

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند