آمریکا سرنوشت زنان داعشی لیبی‌ را تغییر داد

جمعه 18 تير 1395
21:19
آمریکا سرنوشت زنان داعشی لیبی‌ را تغییر داد حملۀ هوایی آمریکا به صبراته در غرب لیبی در فوریۀ گذشته، علاوه بر آن که به مرگ دهها عنصر افراطی و کشف هسته‌های گروه تروریستی داعش منتهی شد، زندگی سه زن تونسی را هم که با این عناصر ازدواج کرده بودند، تغییر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم ماجرای این زنها نشان می دهد که چگونه داعش به راحتی در صبراته فعالیت می کرد و اعضای هستۀ وابسته به آن مخصوصا عناصر تونسی آن، برای انجام حملات تروریستی در کشور خود نقشه می کشیدند.
"رحمه الشیخاوی" همسر "نورالدین شوشان" که یکی از سرکردگان مهم داعش بودو گفته می شود که در حملۀ آمریکا به صبراته کشته شده می گوید که به شکلی طبیعی در آن شهر زندگی می کرد و همسایه ها آنها را می شناختند.
رحمۀ 17 ساله می افزاید تعدادی از عناصر افراطی در صبراته ماندند تا به سرت یا لیبی منتقل شوند اما بیشتر آنها برای انجام عملیات در تونس نقشه می کشیدند و حتی جلو چشم همسایه ها به خرید و فروش سلاح می پرداختند.
این در حالی است که مسؤولان محلی در صبراته مدت زیادی است که وجود عناصر داعش را در این شهر انکار می کنند اما مسؤولان آمریکایی و تونسی معتقدند که "شوشان" نقش مهمی در دو حملۀ بزرگ تروریستی سال گذشته در تونس، که گردشگران را در موزه ای در پایتخت و مجتمع تفریحی ساحلی سوسه هدف قرار دادند ایفا کرده است.
غفران خواهر رحمه که 18 سال دارد و او هم با یکی از عناصر افراطی ازدواج کرده می گوید در صبراته که اتباع تونسی زیادی هستند فرمانده ای وجود ندارد و تمرکز اصلی روی حملات به تونس است.
او می افزاید: هر مجموعه یک فرمانده داشت که خودسرانه عمل می کردند و برخی هم در کار جعل گذرنامه برای سفر به سوریه جعل بودند و به دستور فرماندهان سوری که آنها را به اطاعت از فرمانده "سرت" تشویق می کردند توجهی نداشتند.
بعد از حملۀ جنگنده های آمریکایی به پایگاههای داعش در صبراته، اعضای گردان های محلی لیبی که به دلیل مشارکت در انقلاب سال 2011 و سرنگونی معمر القذافی معروف به "انقلابیون" هستند؛ برای جلوگیری از تکرر حملات هوایی به تعقیب عناصر داعشی پرداختند.
"وحیده" دیگر زن تونسی می گوید که همراه با "غفران" و همسران و کودکانشان به سمت صحرا فرار کردند و یک روز کامل بدون آب و غذا ماندند تا بتوانند به شهرک "الزاویه" بگریزند.
در نهایت، همسران این سه زن کشته شدند و خودشان هم در حال حاضر در زندانی در طرابلس به سر می برند و با وجود آیندۀ مبهمی که در لیبی، انتظار آنها را می کشد حاضر نیستند به تونس بازگردند.

202

0% ...

آخرین اخبار

تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


توافق ایران و روسیه برای تقویت همکاری‌های مالی و تجاری


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس