اردوغان: سوریه به زودی از نقشۀ جهان پاک می‌شود

شنبه 19 تير 1395
08:56
اردوغان: سوریه به زودی از نقشۀ جهان پاک می‌شود رئیس جمهوری ترکیه با اشاره به حدود 6 سال جنگ در سوریه، دربارۀ پاک شدن این کشور از نقشۀ جهان سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رجب طیب اردوغان، پیش از عزیمت به ورشو پایتخت لهستان برای مشارکت در کنفرانس سران ناتو که قراراست هشتم و نهم ژوئیه برگزارشود، گفت:"جنگ سوریه که از 6 سال پیش آغاز شده بیش از 600 هزار کشته برجای گذاشته است."

اردوغان افزود: "سوریه به دلیل شرایط بحرانی موجود به رغم دارا بودن تاریخ کهن و دیرینه، در آستانۀ پاک شدن از نقشۀ جهان قرار دارد."
البته رئیس جمهوری ترکیه مدعی شد: "ما به نوبه خود نمی توانیم بپذیریم این کشور با داشتن چنین ریشه های تاریخی از بین برود."
اردوغان در حالی دربارۀ سرنوشت سوریه ابراز نگرانی می کند که ترکیه اصلی ترین گذرگاه ورود ترویست های خارجی به سوریه بوده و اردوغان برای سرنگونی بشار اسد از هیچ کمک مادی، تسلیحاتی و لوجستیکی به تروریست ها خودداری نکرده است.

217-220
 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز